ANA KAO PRAVA DAMA, KROZ RIJALITI MOŽE SAMA: Učesnici "Elite 8" IZBACUJU Stefana zbog nasilja - evo šta će se desiti sa NJENIM DEČKOM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 05:45


Bebica mu predvideo novu vezu kad izleti iz Bele kuće.

Foto: Printskrin TV Pink
ANA KAO PRAVA DAMA, KROZ RIJALITI MOŽE SAMA: Učesnici "Elite 8" IZBACUJU Stefana zbog nasilja - evo šta će se desiti sa NJENIM DEČKOM!

Veza Ane Nikolić i Stefana Korde već neko vreme je na klimavim nogama, a većina ukućana je osudila cimera zbog nasilnog ponašanja prema svojoj devojci.

Naime, tokom emisije "Gledanje snimaka" ponovo su imali prilike da se prisete scena koje je pravio u Beloj kući, pa su joj poželeli da ga kao prava dama ostavi i dalje kroz rijaliti nastavi sama.

- Ja se ne slažem sa njim u mnogo situacija, nisam navikla da tako burno reaguje i onda sam nakupila sve u sebi i poludela. Rekla sam mu da sam mislila kako neće tako agresivno da se ponaša i da se svađa sa ljudima, ispada kao da sam mu majka i da se brinem za njega, a ima dovoljno godina da zna gde se nalazi - pravdala se Ana.

Foto: Printskrin TV Pink

Nenad Macanović Bebica izneo stvari koje većina misli o Stefanu Kordi

- Njena sestra je rekla da ona trpi sve i da ne sme da kaže, sad verujem da je maltretirao napolju i je bilo još gore nego ovde, kad vidimo kako je agresivan. Sve ukazuje na to da ona njega štiti i mislim da je jedan nasilnik, kao i da je maltretira na svakom koraku, dečko je kao indijanac iz šume i nema ni gram mozga - rekao je Nenad Macanović Bebica.

- Mi se ponekad posvađamo, ali ja nikad nisam digao ruku na nju, sve što sam radio bilo je u afektu, ali ja nikada ne bih digao ruku na žensko - ubeđivao je cimere Korda.

- Ana stalno poštuje pravila i ustaje na vreme, dok on ne poštuje ništa, ponaša se kao degenerik i smatram da čim je rekao da će je razvući za kosu da je veliki nasilnik. Nadam se da će ispasti iz kuće i da će ona uploviti u novu vezu - rekao je Bebica.

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Korfa pobesneo što ga prozivaju da je nasilnik

- Slušaj dečko, ne diram te, nemoj da me vređaš tako da malo smiri ponašanje. Ja nikada nisam udario ženu, slobodno mi izvadite moj policijski dosije - zaključio je Korda.

Međutim, nisu samo učesnici "Elite 8" primetili da Ani Stefan ne treba u životu, već i članovi njene porodice poput njene sestre bliznakinje Ivane Nikolić, koja je takođe izrazila nadu u njihov skorašnji raskid.

BONUS VIDEO: