ZOLA ULAZI U ELITU! Stigao u Srbiju, pa se jednim potezom izlanuo evo gde se nalazi!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 13:45


Lazar Čolić Zola sve šokirao novom fotkom!

Foto: ATA Images
ZOLA ULAZI U ELITU! Stigao u Srbiju, pa se jednim potezom izlanuo evo gde se nalazi!

Bivši takmičar rijalitija "Elita" i poznati javni ličnost Lazar Čolić Zola nedavno se vratio u Beograd nakon turbulentnog perioda u javnosti. Zola je izazvao dosta pažnje svojim povratkom, a mnogi su počeli da nagađaju da li je ovo znak da će se uskoro pojaviti u novoj sezoni rijalitija "Elita 8".

Iako je Zola došao u Beograd, zvanična potvrda o njegovom ulasku u rijaliti "Elita 8" još uvek nije stigla. Ovo je izazvalo veliko interesovanje javnosti, a fanovi rijalitija već nestrpljivo iščekuju informacije o Zolinim planovima. POGLEDAJ GALERIJU


Iako se spekuliše o Zolinom mogućem ulasku u rijaliti, sam Zola se još uvek nije oglasio na ovu temu. Medijska tišina oko njegovog povratka dodatno budi znatiželju javnosti, a mnogi se pitaju šta je razlog Zolinog dolaska u Beograd i da li će ponovo zakoračiti na malu ekranu kroz rijaliti "Elita 8".

Lazar Čolić Zola je tokom svoje karijere stekao veliku popularnost, ali je isto tako imao i turbulentnu prošlost obilježenu javnim sukobima i kontroverzama. Njegov povratak u Beograd definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti, a mnogi su zainteresovani da vide kako će se dalje odvijati njegova medijska karijera.
Zola je oduvek bio ličnost koja izaziva interesovanje javnosti, a njegov povratak u Beograd samo je dodatno podstakao spekulacije i rasprave o njegovim budućim medijskim angažmanima. S obzirom na sve ovo, ostaje da vidimo da li će se Zola zaista pojaviti u rijaliti "Elita 8" i kako će publika reagovati na njegov eventualni povratak na male ekrane.

BONUS VIDEO: