ANĐELA I GASTOZ DONELI ZVANIČNU ODLUKU: Večeras se sve menja u Eliti 8, OVO je konačno!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 15:45


Anđela Đuričić otkrila šta planira sa Gastozom nakon ozvaničenja romanse.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELA I GASTOZ DONELI ZVANIČNU ODLUKU: Večeras se sve menja u Eliti 8, OVO je konačno!

Anđela Đuričić nije krila zadovoljstvo nakon strastvenog jutra provedenog sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Dok se šminkala u spavaćoj sobi, Anđela je razgovarala sa Anom Spasojević o njihovom odnosu i planovima za budućnost.

- Ovako smo sasvim okej, delfinčići rade - rekla je Anđela, sugerišući da je njihov odnos u harmoniji.

- Rekao mi je da od večeras spava ovde. Da li znaš da otkako smo ušli ovde mi u sobi nikad nismo bili istoj, uvek je neko u Odabranima... To nije realno - dodala je ona, izražavajući svoje zadovoljstvo zbog bliskosti koju su konačno imali priliku da dožive. POGLEDAJ GALERIJU


Gastoz se pridružio njihovom razgovoru, donoseći Anđeli tradicionalnu limunadu, dok su oboje očigledno uživali u prisustvu jedno drugog.

- Malo delfinčići, malo me poljubio u vrat, klasika - otkrila je Anđela, dok su osmesi i pozitivna energija isijavali iz njihovog druženja.

Anđela je podelila sa Anom da je Gastoz izrazio želju da spava kod nje, nagoveštavajući mogućnost intimnijeg i trajnijeg odnosa između njih dvoje. Njihova otvorenost i iskrenost nagoveštavaju da će njihova veza imati prostora za dalji razvoj i produbljivanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić prepričava Ani Spasojević

 


Anđela je istakla Gastozove nežne gestove, poput poljupca u vrat, kao i njegovu opuštenu i zadovoljnu energiju tokom njihovog zajedničkog jutra. Njihova sreća nije mogla da ostane neprimećena, a Anđela je otkrila da je doživela da Gastoz ustane bez nervoze, što svedoči o harmoniji koja vlada među njima.

Anđela Đuričić je jasno izrazila svoje zadovoljstvo i sreću nakon intimnog jutra provedenog sa Gastozom, ostavljajući prostora za dalje razvijanje njihovog odnosa nakon izlaska iz kuće Odabranih.

BONUS VIDEO: