STANISLAV PRIZNAO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI: Zbog OVOGA je izlazila iz Elite kod doktora! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 17:15


Stanislav Krofak otkrio misteriju!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic
STANISLAV PRIZNAO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI: Zbog OVOGA je izlazila iz Elite kod doktora! (FOTO)

Aktuelni učesnik "Elite 8", Danijel Dujković Munjez, nedavno je izneo šokantne detalje o intimnom životu svoje drugarice starlete Maje Marinković. U razgovoru sa novinarkom Enom Čolić, otkrio je da je Maja imala veoma "vrele akcije" sa Stanislavom Krofakom u prethodnoj sezoni, te je istakao da su bile veoma žestoke.

Munjez je izjavio:

- Maja se toliko j*bala prošle godine da joj je Stanislav pomerio silikon na d*petu, pa je izašla kod doktora. Maja je brat.

Foto: RTV Pink

Maja Marinković o Eliti

 



Nakon Munjinog šokantnog otkrića, Stanislav Krofak je odgovorio Munjezu munjevitom brzinom, te nije krio da mu je smešna ta priča, da je upoznat da je Maja izlazila kod doktora, ali da joj nije on pomerio silikon ili bar nije video. Krofak je na početku razgovora pokazao razumevanje za situaciju i iskazao znakove smeha.

Šta da ja kažem na to? (smeh) Išla je kod doktora, to znam, ne znam zbog čega, nije zbog toga. Ja nisam ništa video, slabo vidim - rekao je Stanislav za Pink. POGLEDAJ GALERIJU


Ovim komentarom, Krofak je pokušao da umanji značaj Munjinog otkrića, ističući da nije video ništa i da nije siguran zbog čega je Maja posetila doktora.

Kako će se ovaj skandal dalje odvijati i da li će Maja Marinković reagovati na Munjinu izjavu, ostaje da vidimo u narednom periodu. A do tada, javnost ostaje u iščekivanju novih dešavanja u "Elite 8".

BONUS VIDEO: