ENA ČOLIĆ NAPUŠTA ELITU 8: Objavljen ŠOK SNIMAK - razlog je BIZARAN!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 17:45


Ljudi u šoku zbog izjave Ene Čolić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ENA ČOLIĆ NAPUŠTA ELITU 8: Objavljen ŠOK SNIMAK - razlog je BIZARAN!

Ena Čolić nedavno je izrazila svoje neraspoloženje zbog saznanja da će morati da živi bez botoksa narednih meseci. U razgovoru sa Lukom Vujovićem, Ena je otvorila dušu i priznala da se oseća kao čudovište kada se pogleda u ogledalo i da joj je potreban njen doktor. Izgleda da je ova situacija duboko pogodila Enu, jer je izjavila da sebe vidi kao čudovište i da je kontaktirala Maju kako bi saznala šta da radi u vezi sa svojim trenutnim osećajem.

Ena je izrazila zabrinutost da će zbog situacije sa botoksom upasti u depresiju, čak je izjavila da bi radije ležala u krevetu nego se pojavljivala u emisijama. Očigledno je da je ova situacija veoma uticala na Enino raspoloženje i samopouzdanje, s obzirom na to da je izrazila strah od toga da će se "raspadati" za stolom. POGLEDAJ GALERIJU

- Luka, ja ne mogu ovako da živim, gledam sebe kao čudovište. Ja sam zato zvala Maju, da je pitam šta da radim. Ne mogu ovako da živim. Ja se gledam i padam u depresiju. Ja ću da se raspadnem - govorila je Ena.

- Neću na kraju ni dolaziti u emisije nego ću ležati u krevetu, bolje i to nego da se raspadam za stolom, pola ali sigurno upadam u depresiju - nastavila je Čolićeva.

Očigledno je da je Ena Čolić suočena sa izazovima koji utiču na njen emotivni i mentalni balans, a njeni otvoreni komentari o osećaju kao čudovište i strahu od depresije pokazuju koliko je važno održavati dobro mentalno zdravlje, čak i u svetu javnih ličnosti gde je izgled često pod lupom javnosti. Ostaje da vidimo kako će Ena prevazići ove izazove i kako će se nositi sa nedostatkom botoksa u narednim mesecima.

BONUS VIDEO: