NEKO NA JAHTI, A NEKO NA ŠAHTI: Poršelina URNISALA cimerku, pomenula i ZATVOR - ovo niko ni ne sanja (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 18:15


Lazićeva bez dlake na jeziku kad uđe u fajt!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NEKO NA JAHTI, A NEKO NA ŠAHTI: Poršelina URNISALA cimerku, pomenula i ZATVOR - ovo niko ni ne sanja (FOTO)

Učesnici "Elite 8" dobili su zadatak da izaberu osobu koja, prema njihovom mišljenju, najmanje poštuje druge učesnike, a Slađana Lazić, zvana Slađa Poršelina iskoristila je ovu priliku da urniše Jelenu Ilić.

Pre nje je reč imala Aneli Ahmić, koja se osvrnula na svoju suparnicu Enu Čolić, jer je za nju to, definitivno, osoba koja najmanje poštuje druge učesnike.

Na prvom mestu je Ena Čolić definitivno, drugom mestu Gastoz, a Stefan Karić, koji se hvali kako ima oca, a ja ga nemam, tako da jasno je šta je hteo da kaže. Sve je jasno - navela je Aneli.

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić se osvrnula na svoje neprijatelje

Stefan Karić je, sa druge strane, izneo svoje mišljenje o tome ko najmanje poštuje sastanke i druge učesnike. Pominjući Sterfana Kordu, Karić je istakao njegovo nepoštovanje prema predmetima u kući, dok je takođe spomenuo i Branku, kao osobu koja se našla na njegovoj listi.

- Navešću ljude koji ne poštuju sastanke i nas koji izlažemo. Naravno da je to Korda koji lomi ovde tanjire, nadam se da će ispraviti to, onda Stefan Karić, pod broj tri mi je Branka - rekao je Karić.

Foto: Printskrin TV Pink

Slađa Poršelina žestoko oplela Jelenu Ilić

Kada je na red došla Slađa, ona nije štedela reči dok je znosila svoje mišljenje o tome ko najmanje poštuje druge. Između ostalih, na njenom spisku našla se Jelena Ilić, koju je počastila najgorim psovkama.

- Jedna obična ku*etina koja se je*e sa kim stigne je Jelena Ilić, ona Uroša želi baš jako, ti si zaslužila da u prljavom zatvoru na šahti hvataš Uroševu ki*u. Drugo mesto Braka i treće mesto Aleksandra Nikolić - rekla je Slađa, koja se ranije hvalila svojim avanturama na jahtama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Ilić i dalje na stubu srama zbog afere sa Urošem Rajačićem

Ovaj skandal u rijalitiju definitivno će izazvati burne reakcije, kako u samom rijalitiju, tako i među gledaocima. Ostaje da vidimo kako će se ove optužbe odraziti na odnose među učesnicima i kakve će biti njihove reakcije na ove tvrdnje.

BONUS VIDEO: