ANELINA MAJKA VRATILA KARIĆE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Jasmina tvrdi da i otac i sin ŽIVE NA TUĐIM LOVORIKAMA - sve što imaju pripada jednoj ŽENI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 21:45


Jasmina Ahmić stala u zaštitu svoje ćerke!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink, Red tv printscreen
ANELINA MAJKA VRATILA KARIĆE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Jasmina tvrdi da i otac i sin ŽIVE NA TUĐIM LOVORIKAMA - sve što imaju pripada jednoj ŽENI (FOTO)

Nakon što je juče došlo do naglog preokreta u odnosu između Aneli Ahmić i Stefana Karića, koji su do tada imali dobru komunikaciju, sukob između njih je eskalirao tokom emisije "Pitanja novinara", što je izazvalo veliku pažnju javnosti, oglasila se i njena majka Jasmina.

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić je zgrožena postupcima Stefana Karića


U vezi sa ovim incidentom, Anelina majka, Jasmina Ahmić, smatra da Stefan Karić napada njenu ćerku bez ikakvog razloga.

Takođe, ona je iskoristila priliku da prokomentariše i Stefanovog oca, Osmana Karića, ističući da živi u tuđoj vili s bazenom, te da se samo kite tuđim perjem.

Foto: Red tv printscreen

Anelina majka Jasmina Ahmić oplela po Stefanu i Osmanu Kariću

Oštro kritikujući njihove postupke, ona je istakla da je vila zapravo Stefanove maćehe, te da obojica žive na tuđem ugledu.

Mali je bolestan, poremećen. Živi u tuđoj vili s bazenom, pa se zato lepe za njega. To nije ni njihova vila, već od maćehe, kako sam ja dobila informaciju. Na tuđim lovorikama žive, i on i otac, stvarno, sram ih bilo - priča Jasmina za Pink.rs i dodala:

- Poziva oca da blati Aneli, da li su oni normalni?! 

Foto: instagram.com/karic_osman

Jasmina Ahmić tvrdi da Karići žive u kući Stefanove maćehe Kristine

Očekivano, ova oštra kritika od strane Aneline majke nije prošla neprimećeno.

S obzirom na javni sukob između Aneli i Stefana, možemo očekivati da će i Stefanov otac, Osman Karić, imati šta da kaže povodom ovih tvrdnji.

Ovaj najnoviji sukob u "Eliti 8" izaziva veliku pažnju javnosti, a fanovi ovog popularnog rijalitija sa nestrpljenjem očekuju da saznaju kako će se situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO: