PALO POMIRENJE! Gastoz i Anđela seli, pa se ispričali za sve pare! Evo šta joj je NAJVIŠE ZAMERIO, JEDVA GA JE SLUŠALA DO KRAJA!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.10.2024 | 09:15


Neko ko je meni blizak ne može da me ne čuje i okrene mi leđa usred razgovora - dodao je Gastoz.

Foto: RTV PINK printscreen
PALO POMIRENJE! Gastoz i Anđela seli, pa se ispričali za sve pare! Evo šta joj je NAJVIŠE ZAMERIO, JEDVA GA JE SLUŠALA DO KRAJA!

Učesnici rijalitija Elita 8 Anđela Đuričić i njena simpatija i odnevavni dečko Nenad Marinković Gastoz razgovarali su o svom odnosu i problemima koji su se desili danas tokom ankete, kad mu je zamerila što je branio Enu Čolić.

Oni su konačno posle svega seli kako bi rešili nesuglasice, a svi su jedva čekali kasnije da vide i čuju kako je protekao razgovor. 

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Za ovo danas nisam preterala, u pravu sam apsolutno. Za neke druge stvari jesam neko ko preteruje. Posesivna sam osoba jako, imam to u sebi. Meni ne prija da neko ko priča samo o meni ide i brani drugu žensku osobu, dok mene nikad ne. Ne treba meni to, nego samo upoređujem. Kojoj ženi to odgovara? Sebi to želim jer mi ne prija. Ne odgovara mi da hraniš drugu osobu, ne dopada mi se to i ne volim to. Neko ko je sa mnom blizak ne može to da radi - govorila je Anđela.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Neko ko je meni blizak ne može da me ne čuje i okrene mi leđa usred razgovora - dodao je Gastoz.

- Videla sam da ćemo da se posvađamo, pa sam okrenula leđa - rekla je Anđela.

- Ja se slažem za smoki. Je l' ti nemaš poverenj u mene? To je to - poručio je Marinković.

- Je ne želim da se opterećujem. Sve što mi stvara pritisak krenem da izbegavam. Ti meni ne stvaraš pritisak, ulepšavaš mi svaki dan, ali odnos sa tobom bi mi stvorio pritisak. Ne bih mogla da podnesem neke stvari, došla bih u stanje u kojem ne želim da vidim sebe. Ja to ne mogu da menjam, mogu samo da smanjim. Ako meni sad to smeta, ja već imam u glavi kako bih sutra, a ti si taj lik koji to ne može da kontroliše - govorila je Anđela.

- Menjamo se kao ljudi. Ja sam u stanju sad da uradim još stvari da te ne izgubim- Teraš me da presečem na silu - dodao je Gastoz.

- Treba i kad se vratiš na staro shvatićeš da ti ova budala nije ni trebala. Tebi sad radi ego - rekla je Đuričićeva.

- Ako treba svaki dan ćemo da imamo terapije. Meni treba da smo bliski, fali mi - dodao je Gastoz.

- Pored svega što sam ti navela. Ja emotivno nisam spremna, ne mogu da te lažem - rekla je ona.

BONUS VIDEO: