TERZA ČUO DA TRUDNA MILICA ULAZI U ELITU: Pomahnitali Bora totalno van kontrole, Sofija zanemela od šoka!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.10.2024 | 09:45


Terza svakodnevno spominje trudnu Milicu, a ova informacija ga je razludela.

Foto: youtube.com/pink.rs
TERZA ČUO DA TRUDNA MILICA ULAZI U ELITU: Pomahnitali Bora totalno van kontrole, Sofija zanemela od šoka!

Ukućani su juče imali priliku da komentarišu Uroša Stanića i Stefana Kordu, koji su bili izabrani za ovonedeljne potrčke, a na red da nominuje je došao Borislav Terzić Terza, koji je izlaganjem izazvao burne reakcije.

Naime, on je krenuo Stanića da kritikuje, a Uroš je pozvao njegovu trudnu verenicu, Milicu Veličković, da uđe u Elitu i nauči ga pameti:

- Stefan je za mene psihijatrijski slučaj, u očima mu se vidi da nije dobro. Jezivo se ponaša prema svojoj devojci, prema meni si odvratan bio. Rekao si mi da bi me pregazio kolima i da to želiš, osoba si koja bi učinila nešto mnogo teško u trenutku - rekla je Teodora.

- Čelo ti je kao autobuska stanica - rekao je Stefan.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Uroš ume da bude simpatičan i zanimljiv, jedino što mi se ne sviđa ove sezone je to što skuplja poene kod publike braneći Milicu. Rekao mi je u karantinu da Milica treba da očekuje da će je on prevariti. Sačuvaću Uroša, a poslati Stefana - rekla je Teodora.

- Stefane, ti nisi monstrum kao što ti pričaju, samo trebaš da čuvaš Anu i da budeš dobar prema njoj. Pokušaj da budeš kao Munja i ja. Što se tiče Uroša to je jedan mali ljigavac - rekao je Terza.

- Comara, uđi da ga naučiš pamet - rekao je Uroš.

- Milicu je Uroš stalno zvao, on sada kupi poene kod gledalca, a on je najviše pljuvao Milicu prošle sezone - rekao je Terza.

- Je l' te nije sramota da uzimaš M od Milice? - upitala je Miljana.

- Ti si najveća sramota ovde, 'ajde beži. Nominujem ovog malog smrada - rekao je Terza.

BONUS VIDEO: