MAJA MARINKOVIĆ URNISALA TERZU! Otkrila da se čuje sa trudnom Milicom Veličković, evo kako ona sve sada podnosi!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.10.2024 | 10:15


Maja je prokomentarisala i to što Terza priča da njena porodica njega nikada nije prihvatala, kao i da se to jasno videlo.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages
MAJA MARINKOVIĆ URNISALA TERZU! Otkrila da se čuje sa trudnom Milicom Veličković, evo kako ona sve sada podnosi!

Bivša učesnica rijalitija Elita Maja Marinković prokomentarisala je trenutno najintrigantniju temu u rijalitiju, a tiče se prevare Borislava Terzića Terze. Naime, kao što je već poznato, on je prevario trudnu verenicu sa Sofijom Janićijević pred kamera, te starleta kaže da je užasno to šta joj je priredio i da jedva čita vesti o Milici, koja sve podnosi vrlo loše. 

- Meni je to sve užasno, on je uvek imao crtu švalera u sebi, ali nisam očekivala da će to biti tako brzo. Odvratno je što je uradio trudnoj ženi, bar malo empatije i osećanja prema nekome ko nosi njegovo dete. Sofija je jako proračunata, ne bira sredstvo da dože do cilja i zaista mislim da to neće opstati. To su samo imaginarne stvari i iluzije da će opstati napolju, ali da će se nešto od toga ostvariti teška priča. Terza je ispao baš jadan, ušao da zaradi pare za dete i toliko se obrukao - rekla je Maja na Pinku u emisiji. 

Foto: RTV Pink

Maja Marinković

 

Maja je prokomentarisala i to što Terza priča da njena porodica njega nikada nije prihvatala, kao i da se to jasno videlo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević 

 

- On se ponaša kao da živi u 19. veku i sad razmišlja o mišljenju oca za njegovu devojku. To su labilni i primitivni muškarci, veruju u priče rekla-kazala. Naravno da je bitno mišljenje roditelja, ali da ti neko kroji sudbinu i šta ćeš da radiš to mi se ne sviđa.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, Printscreen/Pink TV

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković, Sofija Janićijević

 

Ne mislim da je Milica loš izbor devojke, jako je pametna i elokventna, dok je on mnogo nju varao u rijalitiju i ona mu je preko svega prelazila da bi se sada sve promenilo i ona po njemu ispada najgora. Ja sam se čula sa njom i gostovale smo zajedno u emisiji gde smo se ispričale, vidim da joj je teško, ali je ona jaka devojka i treba to da joj bude lekcija za buduće kakve momke će da bira - dodala je Maja.

BONUS VIDEO: