GASTOZ DOŽIVEO DEBAKL, ANĐELA MU UPROPASTILA UČEŠĆE U ELITI: Totalni preokret u rijalitiju!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.10.2024 | 15:15


Anđela je zauvek stavila tačku na odnos sa Nenadom, njemu potonule sve lađe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
GASTOZ DOŽIVEO DEBAKL, ANĐELA MU UPROPASTILA UČEŠĆE U ELITI: Totalni preokret u rijalitiju!

Anđela Đuričić, nakon još jednog razgovora sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, u kom su pričali o Eni Čolić,  donela je odluku da zauvek stavi tačku na njihov odnos, jer ima sumnje da prikriva simpatije prema njoj, za koje kaže da su svima očigledne. 

Na kraju, Anđela je jasno stavila do znanja da ne želi više da troši vreme na tu temu i da je iscrpljuje takav odnos. Odbacila je Gastozove reči i istakla da neće više imati temu za razgovor s njim, te da neće trošiti vreme na stvari koje joj već izazivaju iscrpljenost. 

Nakon što mu je Anđela okrenula leđa i otišla svojim putem iz vešeraja, Gastoz je još neko vreme ostao sam da očajava i bude u mislila.

- Sad treba da se pomirim sa tim? - pitao je Gastoz sam sebe. POGLEDAJ GALERIJU

Budući da je Marinković ponovo imao potrebu da za crnim stolom stane u odbranu Ene Čolić, zbog koje ga je Đuričićeva i ranije kritikovala, mnoge će zanimati da li je Nenad takav i napolju, te da li se oko drugih devojaka trudi toliko, kao oko Anđele.

- Što se tiče udvaranja, to je totalno njegov fazon. To što sam video, to je totalno on. Jedini problem je to što on, kada nešto vidi da može, onda mu to više nije zanimljivo. Takav je i sa teretanom, na primer - otišli smo, trenirali mesec danam, video je da može i odustao je (smeh). Tako je i sa ribama, kada vidi da može, onda mu više nije zanimljivo. Jedino što je sa njom ovo baš dugo trajalo, koliko sam skapirao, to traje od početka. Ona mu je nešto posebno zanimljiva. Gotivno mi je sve to, ne znam devojku, ali skroz su mi gotivni - rekao je Tozla, Gastozov prijatelj, za Pink.rs i dodao:

- Sve mi je simpatično, stvarno. Ona tera svoju priču, on svoju... Znam da su se poljubili, ali je opet napravio neko s*anje, jer je Enu nešto branio. Međutim, ako je to branjenje bilo ispravno, to mi liči na njega. Ako ispravlja krivu Drinu, koja stvarno treba da bude prava, on gazi, dok ne bude kako treba. 

BONUS VIDEO: