GASTOZ SKINUO ĐANIJA: Veliki šoumen doveo sve do suza, šta li će mu na ovo reći FAMILIJA (HIT-VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.10.2024 | 20:15


Urnebesni snimak zapalio mreže!

Foto: ST/Nemanja Pančić
GASTOZ SKINUO ĐANIJA: Veliki šoumen doveo sve do suza, šta li će mu na ovo reći FAMILIJA (HIT-VIDEO)

Jedan od najduhovitijih rijaliti učesnika Nenad Marinković Gastoz sedeo je u dvorištu i razgovarao sa Lepim Mićom i Danijelom Dujkovićem Munjezom, a u jednom momentu su krenuli da pevuše, što je poznatog šoumena podstaklo da krene da imitira Radišu Trajkovića Đanija

Naime, njegove imitacije dobro su poznate od ranije i, kao po pravilu, uvek postanu viralne na društvenim mrežama, što se dogodilo i sa ovim snimkom iz "Elite 8"

Kako je ova urnebesna imitacija izgledala pogledajte u narednom snimku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Gastoz u ulozi Đanija posebno je nasmejalo Miću i Munjeza, koji su sa njim sedeli pored bazena u dvorištu Bele kuće, ali sudeći po komentarima i rijaliti fanovi su oduševljeni njegovom izvedbom.

Mnogi se dive njegovim svestranim umećima, a sve je više onih koji mu zameraju što se u rijalitiju dohvatio Aneđele Đuričić, jer smatraju da je bez nje daleko interesantniji i zabavniji.

- "Od*ebi presvetu, sam si spontan i interesantan za šou, sa njom si sav u grču. Ostavi nju neka prodaje mu*a za bubrege njenim fanaticima", "Sve ovo tvoje stanje kakav si će ti Anđela porušiti, doći će ti glave da budeš za Lazu Lazarevića" - samo su neki od komentara. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz su po mnogima nebo-zemlja

Podsetimo, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz nedavno su ozvaničili vezu, a mnogi su primetili da je ona već počeda da menja ponašanje i pokazuje svoje pravo lice.

S druge strane, Gastoz je sve vreme svoj, pa ni nakon što je uplovio u romansu sa Anđelom ne odustaje od toga da se ponaša na svoj način, iako mu ona štošta već zamera.

BONUS VIDEO: