MATORA OSVANULA NA NJENOM PROFILU TEK ŠTO JE OZVANIČILA VEZU: Nikad srećnija - uživa u totalno opuštenom izdanju (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.10.2024 | 19:45


Jovana Tomić svoju intimu sada dozirano plasira u javnost.

Foto: printskrin instagram
MATORA OSVANULA NA NJENOM PROFILU TEK ŠTO JE OZVANIČILA VEZU: Nikad srećnija - uživa u totalno opuštenom izdanju (FOTO)

Nedefinisani odnos Jovane Tomić Matore i Stefani Grujić privukao je pažnju javnosti tokom njihovog boravka u rijalitiju ''Elite 7''.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić nedavno ozvaničile vezu

Mnogi su spekulisali o prirodi njihovog odnosa, a nakon izlaska iz rijalitija, njihovo često pojavljivanje zajedno dodatno je podgrejalo te spekulacije.

Međutim, ove glasine su demantovane sve do trenutka kada su objavile da su zapravo u ljubavnoj vezi.

Foto: printskrin instagram

Jovana Tomić Matora uživa u ljubavi sa Stefani

Potvrda njihove veze došla je i putem društvenih mreža, gde su objavljivale zajedničke fotografije i trenutke iz svog života.

Jedna od takvih objava bila je i Stefanina fotografija na Instagramu, na kojoj je Matora u opuštenom izdanju dok uživaju u ispijanju kafe. Ove objave nisu samo razgalile njihove fanove, već su i dodatno učvrstile njihovu vezu u očima javnosti.

Pitanje koje sada intrigira mnoge jeste kako će se odvijati veza između Jovane i Stefani.

Sa pažnjom se prate njihove objave na društvenim mrežama, kao i javna pojavljivanja, kako bi se pokušalo naslutiti koji su sledeći koraci ove zaljubljene dvojke.

Svakako, njihova ljubavna priča privukla je dosta pažnje javnosti i ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati. Takođe se spekulisalo i o njihovom ponovnom učešću u rijaliti.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anita Stanojlović i dalje se nada pomirenju sa Anđelom Rankovićem

S druge strane, Matorina bivša supruga Anita Stanojlović, koja je nakon kraha njihovog braka uplovila u vezu sa muškarecem, nedavno je obelodanila da je raskinula sa Anđelom Rankovićem.

Ona je tom prilikom priznala i da je celo leto glumila da su u vezi, pošto su se, prema njenim navodima razišli odmah po izlasku iz "Elite 7" u kojoj je ona i pobedila.

BONUS VIDEO: