ŠA MORA HITNO KOD DOKTORA: Snimak iz Elite procurio, zatečen u STRAVIČNOM STANJU! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 05:45


Nenad Aleksić Ša nije u idealnom izdanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA MORA HITNO KOD DOKTORA: Snimak iz Elite procurio, zatečen u STRAVIČNOM STANJU! (FOTO)

U rijalitiju "Elita 8", nedavno se desila žestoka rasprava između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, a ono što je kamera uspela da zabeleži jeste Nenadovo lice izbliza. Naime, pre ulaska u rijaliti, Nenad je odlučio da poseti estetskog hirurga i osveži svoje lice hijaluronskim filerima. Međutim, usled stresa, lice mu je "palo", što je izazvalo brojne komentare o mogućem izlasku iz rijalitija radi korekcije.

Nenad Aleksić Ša, poznat po svom muzičkom talentu, pre ulaska u "Elitu 8" odlučio je da poseti estetskog hirurga kako bi osvežio svoje lice. Hijaluronski fileri postali su popularna metoda za popunjavanje bora i davanje licu svežijeg izgleda, a Nenad je odlučio da se podvrgne ovoj intervenciji kako bi izgledao što bolje pred kamerama rijalitija. POGLEDAJ GALERIJU


Međutim, uprkos estetskoj intervenciji, stres koji prati boravak u rijalitiju imao je vidljiv uticaj na Nenadovo lice. Mnogi su primetili da je njegovo lice delovalo drugačije nego na početku, što je izazvalo razne spekulacije među učesnicima i gledaocima rijalitija.

Zbog vidljivih promena na licu, mnogi su počeli da spekulišu da bi Nenad mogao da napusti rijaliti kako bi privremeno posetio hirurga i korigovao neželjene efekte estetske intervencije. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti i postalo glavna tema rasprava o daljem toku takmičenja.

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša kod plastičnog hirurga

 


Reakcije učesnika rijalitija i gledalaca bile su podeljene. Dok su neki izražavali saosećanje prema Nenadu i razumevanje za njegovu situaciju, drugi su spekulisali o mogućim posledicama stresa na njegovo zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

Nenad Aleksić Ša je, ulaskom u rijaliti "Elita 8", privukao pažnju javnosti ne samo svojim učešćem u takmičenju, već i zbog vidljivih promena na svom licu. Dok se rasprava sa Mionom Jovanović nastavlja, ostaje da vidimo kakav će biti dalji tok događaja i da li će Nenad odlučiti da napusti rijaliti radi korekcije estetskih nedostataka.

BONUS VIDEO: