ZLATA PETROVIĆ NEĆE DA ČUJE ZA SNAJKU: Izbio HAOS u porodičnom domu, Peja morao HITNO da reaguje!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 09:45


Jovan Pejić i ne sluti šta se dešava napolju!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, youtube.com/Zadruga Official
ZLATA PETROVIĆ NEĆE DA ČUJE ZA SNAJKU: Izbio HAOS u porodičnom domu, Peja morao HITNO da reaguje!

Jovan Pejić je u žiži interesovanja zbog turbulentnog odnosa s Enom Čolić u rijalitiju "Elita 8" i dok ga mnogi podržavaju u tome da s njom ne izvaniči vezu, njegov tata Zoran Pejić Peja navija da mu ona buda snajka. 

Međutim, dok voditelj podržava sina u svemu, kako pišu mediji, Zlata Petrović nije baš oduševljena. Zbog mnogih priča koje se vezuju za Enu, pevačica ne aminuje da se njen sin upusti u taj odnos. 

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Zlata Petrović i Jovan Pejić

 

- Peja je laganica, njemu je sve to super, on smatra da Jovan i treba da menja devojke i da se šali, samo mu je bitno da ne ulazi u sukobe. S druge strane, Zlata je isto opuštena po tome pitanju, ali se njoj baš i ne odpada to što je Jovan ustao i, mogu da kažem, spustio Enu izlaganjem, a onda opet počeo s njom da petlja. Ne sudi ona nikome, ali sve što se iznosi o Eni i njenoj prošlosti nije da se Zlati baš dopada. Ona je rekla Peji da se ne oglašava i da ne daje podršku Jovanu i Eni, te da ostane suzdržan jer ko zna koja će još devojka ući i šta će se dešavati. Međutim, Peja joj je rekao da im je sin sjajajn, da samo pohvale dobija i da treba da ga podržavaju. Rekao joj je da je okej i da ima akciju pred kamerama jer je u tim godinama kada mu je sve dozvoljeno. 

- Zlata se i posvađala sa bivšim mužem zbog stvova koje ima i javno ih iznosi. Objasnila mu je da ona poznate Jovana i da zna kakve on devojke voli, te da ako se bude glupirao i bude neozbiljan, po pitanju odnosa teško da će neka fina da se zalepi za njega. Peja joj je objasnio da ne treba da se sekira i da se opusti kada je njihov sin u pitanju - priča za Star Pejin i Zlatin sin, a nakon toga se oglasio i voditelj:

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock

Zlata Petrović i Jovan Pejić i Zoran Pejić Peja

 

- Zlata je ponosna na Jovana, a ja gledam neke stvari sa muške strane, ja sam tata, dok Zlata kao majka gleda malo drugačije, ali je sve super. Ena je lepa devojka i lep su mi par, tako da ja svog sina podržavam šta god da odluči. Zaista, tek sada vidim kako on komunicira sa devojkama, kako se muva na koji način i mogu da kažem da sam baš ponosan na njega. 

BONUS VIDEO: