SAOPŠTENO KO JE NOVI VOĐA ELITE 8: Kad su čuli njeno IME mnogima POZLILO, ovo će biti PAKLENA NEDELJA!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 13:45


Otkriveno ko je novi vođa u rijalitiju ,,Elita 8"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SAOPŠTENO KO JE NOVI VOĐA ELITE 8: Kad su čuli njeno IME mnogima POZLILO, ovo će biti PAKLENA NEDELJA!

Noćas je u rijalitiju "Elita" vladala napeta atmosfera, jer su se takmičari borili za svoj opstanak u rijalitiju. Uroš Stanić, Borislav Terzić Terza, Jelena Ilić, Branka Knežević i Ćomi Boj su se nadmetali, a nakon što je Terza odneo pobedu u igrici osmišljenoj od strane Velikog šefa, njemu su duplirani glasovi. Nažalost, najmanji procenat glasova je imao Ćomi Boj, te je zauvek izbačen iz rijalitija.

Nedavni događaji u rijalitiju "Elita" su uzdrmali javnost, posebno kada je reč o odnosu između Sofije, Terze i trudne Milice. Nakon raskida sa Terzom, Sofija je pokazala emotivnu nestabilnost, ali i izvinjenje zbog svojih postupaka. Terza je, sa druge strane, iskazao duboko žaljenje za trudnom Milicom, izražavajući emotivnu patnju koju oseća.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić novi vođa Elita 8

 

- Egipatska princeza Jelena Ilić je novi vođa - glasilo je pismo.

- Ko će ovu da sluša opet? - prokomentarisala je Slađa Poršelina.

- Ćomi ljubim te puno. Hvala ti ili ne, ne znam šta da ti kažem... Znaš koliko je ovo odgovornost i teret, ali dobro. Vidimo se kasnije, baš imamo o čemu da pričamo - rekla je Jelena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić novi vođa Elita 8

 


Nakon izbacivanja Ćomija Boja, preostali učesnici su se suočili sa novim izazovom - imenovanjem novog vođe. Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću sa saopštenjem da je Jelena Ilić imenovana za novog vođu. Ova odluka je izazvala različite reakcije među učesnicima, dok je Jelena preuzela odgovornost sa izvesnom dozom treme, ali i uzbuđenja zbog svoje nove uloge.

BONUS VIDEO: