SKANDAL! Milica Veličković skinula bogatog biznismena Sofiji, Janićijevićka joj se sveti preko Terze! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!


IZVOR: Republika/M.G. - 21.10.2024 | 22:15


Budite više informisani od drugih!

Foto: ATAImages, Shutterstock
SKANDAL! Milica Veličković skinula bogatog biznismena Sofiji, Janićijevićka joj se sveti preko Terze! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Srpski telegraf u izdanju za utorak 22. oktobra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadašnjim učesnicima "Elite", i Farme tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

OTKRIVAMO! Sofija se zbog ovoga sveti MilicI:Skinula joj bogatog biznismena!

Ni trudnoća joj nije prepreka da je uništi

Foto: ATA Images

 

Sofija Janjićijević se sveti Milici Veličković zbog toga što joj je pre nekoliko godina skinula bogatog biznismena koji je njoj ostvarenje svih materijalnih snova.
Starleta iz Elite osam koja je zavela Borisava Terzića Terzu znala je šta radi i sve je dobro isplanirala pre početka rijalitija. Jedan od glavnih razloga zbog kojih je pristala da postane deo rijaliti priče bio je podatak da na imanje u Šimanovce ulazi dečko sa kojim njena ljuta suparnica čeka bebu. Za nju je to bio okidač da ostavi sve obaveze i uđe zbog hladne osvete.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, youtube.com/Zadruga Official

 

Zlata Petrović poludela zbog odnosa njenog naslednika Jovana sa starletom Enom Čolić.
Ovaj učesnik rijalitija Elita u žiži interesovanja je zbog turbulentnog odnosa sa starijom starletom u rijalitiju ,,Elita 8".
I, dok njegov tata Zoran Pejić Peja podržava sina u vezi sa Ebom , Zlata Petrović nije baš oduševljena. Zbog mnogih priča koje se potežu oko starlete, pevačica ne aminuje da se njen sin upusti u taj odnos jer se plaši da će ih sve obrukati.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Ivana Nikolić, Anina sestra poludela je zbog ponašanja njenog partnera Stefana Korde pema njenoj sestri pa je rešila da ga ne štedi i kaže svoje iskreno mišljenje o svemu.
Transrodne sestre bliznakinje mnogo su vezane, do te mere da osećaju kada ona druga pati, ili kada je u nevolji ili problemima. Iako se do sada nije oglašavala kada je odnos njene sestre i njenog budućeg zeta u pitanju, nakon što je on pokazao da je bahat i nasilan prema njoj, i to pred kamerama Pinka, Ivana je rešila da razveže jezik o ''ošine'' po njemu kako samo ona ume.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem "Rijaliti" dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO: