ENA PRENELA ŠOK INFORMACIJU O MALOM PEJI U ELITI 8! Krenula da se JADA pred kamerama, nastao MUK!


IZVOR: Republika/P. R. - 21.10.2024 | 21:15


Čolićeva se požalila Gastozu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official
ENA PRENELA ŠOK INFORMACIJU O MALOM PEJI U ELITI 8! Krenula da se JADA pred kamerama, nastao MUK!

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8", Ena Čolić, tokom večeri se obratila cimeru Nenadu Marinkoviću Gastozu kako bi podelila svoje teške emocije i jadala se o svom odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, sa kojim je već izvestan period prisna pred kamerama.

- Peja mi da neke zanimljive trenutke i onda mi oduzme - istakla je Čolićeva.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ena Čolić se poverava Gastozu o malom Peji

- Kao da slušam sebe - rekao je Gastoz.

- Peja je došao da me zagrli, ja mu kažem nemoj da grliš Ivu više. Kako sam glupa, je*ote - zaključila je Ena.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ena Čolić se poverava Gastozu o malom Peji

Podsećanja radi, Jovan Pejić je u žiži interesovanja zbog turbulentnog odnosa s Enom Čolić u rijalitiju "Elita 8" i dok ga mnogi podržavaju u tome da s njom ne izvaniči vezu, njegov tata Zoran Pejić Peja navija da mu ona buda snajka. Međutim, dok voditelj podržava sina u svemu, kako pišu mediji, folkerka Zlata Petrović nije baš oduševljena. Zbog mnogih priča koje se vezuju za Enu, pevačica ne aminuje da se njen sin upusti u taj odnos. 

Peja je laganica, njemu je sve to super, on smatra da Jovan i treba da menja devojke i da se šali, samo mu je bitno da ne ulazi u sukobe. S druge strane, Zlata je isto opuštena po tome pitanju, ali se njoj baš i ne odpada to što je Jovan ustao i, mogu da kažem, spustio Enu izlaganjem, a onda opet počeo s njom da petlja. Ne sudi ona nikome, ali sve što se iznosi o Eni i njenoj prošlosti nije da se Zlati baš dopada. Ona je rekla Peji da se ne oglašava i da ne daje podršku Jovanu i Eni, te da ostane suzdržan jer ko zna koja će još devojka ući i šta će se dešavati. Međutim, Peja joj je rekao da im je sin sjajajn, da samo pohvale dobija i da treba da ga podržavaju. Rekao joj je da je okej i da ima akciju pred kamerama jer je u tim godinama kada mu je sve dozvoljeno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, youtube.com/Zadruga Official

Zlata Petrović neće da čuje za snajku

- Zlata se i posvađala sa bivšim mužem zbog stvova koje ima i javno ih iznosi. Objasnila mu je da ona poznate Jovana i da zna kakve on devojke voli, te da ako se bude glupirao i bude neozbiljan, po pitanju odnosa teško da će neka fina da se zalepi za njega. Peja joj je objasnio da ne treba da se sekira i da se opusti kada je njihov sin u pitanju - priča za Star Pejin i Zlatin sin, a nakon toga se oglasio i voditelj:

- Zlata je ponosna na Jovana, a ja gledam neke stvari sa muške strane, ja sam tata, dok Zlata kao majka gleda malo drugačije, ali je sve super. Ena je lepa devojka i lep su mi par, tako da ja svog sina podržavam šta god da odluči. Zaista, tek sada vidim kako on komunicira sa devojkama, kako se muva na koji način i mogu da kažem da sam baš ponosan na njega. 

BONUS VIDEO: