URGENTNO REAGOVALI ZBOG BEBE MILICE VELIČKOVIĆ! Na vratima kuće je strefio ŠOK, Terza nema nikakvu INFORMACIJU šta se dešava! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 22.10.2024 | 05:45


Milica Veličković dobila vredan poklon od poznatog bračnog para!

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock
URGENTNO REAGOVALI ZBOG BEBE MILICE VELIČKOVIĆ! Na vratima kuće je strefio ŠOK, Terza nema nikakvu INFORMACIJU šta se dešava! (FOTO)

Trudna Milica Veličković privlači veliku pažnju javnosti zbog teške situacije kroz koju prolazi. Nakon što ju je ostavio Borislav Terzić Terza zbog Sofije Janićijević, koja se trenutno nalazi sa njim u rijalitiju "Elita 8", mnogi su izrazili podršku i saosećanje prema njoj. Solidarnost za Milicu dolazi iz različitih sfera - kako iz redova rijaliti učesnika, tako i od strane gledalaca, drugih javnih ličnosti i influensera koji su istupili u njenu odbranu. Na društvenim mrežama, podrška za Milicu je postala evidentna, a mnoge poznate ličnosti iz sveta šou-biznisa, kao i veliki broj gledalaca, izrazili su saosećanje i podršku.

Naime, poznati tiktokeri Marko i Marijana Filipović su odlučili da pruže podršku Milici tako što su joj poklonili belu komodu na kojoj je naslikana Mari, mače iz poznatog Diznijevog crtanog filma "Mačke iz visokog društva" iz 1970. godine. 

- Pogađajte kome smo doneli ovu prelepu komodu - napisao je Marko.

Foto: printscreen/instagram

Milica Veličković dobila komodu za bebu na poklon

Podsećanja radi, Milica je nedavno istakla da će lišiti Terzu svakog roditeljskog prava i upisati da je otac deteta N.N. lice.

- Nadam se da će zauvek ostati zajedno, baš su isti nivo - rekla je Milica.

- On je bio divan dok je plakao u studiju, prosto predivan, ali posle dva dana više nije. Nadamo se da će prema Sofiji biti predivan - rekla je Dušica.

- Dečko je najveći folirant, nadam se da će ostati sa Sofijom da mene ne bi smarao kada izađe jer je N.N, ali nek bude s nekom drugom, samo mene nek ne zove - rekla je Milica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Veličković odlučila da Terzu neće upisati kao oca deteta

- Da li si stvarno odlučila da ga lišiš svakog roditeljskog prava i da upišeš da je otac deteta N.N. lice? - upitala je Dušica.

- Naravno, zašto ne bih? Doživljavam ga kao da bi otišao u prodavnicu i pre kupio sebi smoki,a ne detetu čim je spreman da radi ovakve stvari dok je sam trudna u šestom mesecu. Ne treba mi stvarno, ni mom ženskog detetu. Još veća sramota će ga biti što svi znaju da je on otac, a upisan je kao N.N. - rekla je Milica.

BONUS VIDEO: