OVO JE PAKLENI PLAN LEPE SOFIJE: Trudnoj Milici se SVETI preko Terze, obelodanjena ISTINA!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 22.10.2024 | 09:15


Janićijevićeva je otkrila plan svojoj drugarici pre početka "Elite 8".

Foto: ATA Images
OVO JE PAKLENI PLAN LEPE SOFIJE: Trudnoj Milici se SVETI preko Terze, obelodanjena ISTINA!

Sofija Janićijević se sveti Milici Veličković zbog toga što joj je pre nekoliko godina skinula bogatog biznismena koji je njoj ostvarenje svih materijalnih snova. Starleta iz "Elite 8" koja je zavela Borislava Terzića Terzu znala je šta radi i sve je dobro isplanirala pre početka rijalitija.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je pristala da postane deo rijaliti-priče bio je podatak da na imanje u Šimanovce ulazi dečko s kojim njena ljuta suparnica čeka bebu. Za nju je to bio okidač da ostavi sve obaveze i uđe zbog hladne osvete.

Foto: ATAImages, Shutterstock

Sofija i Milica su imale zajedničke drugarice

- Milica Veličković je poznata gradska zavodnica i ona sama je svesna toga i to nikada nije krila. Onako plava i seksi, mogla je da smota uvek koga god je htela. Bila je veoma aktivna po splavovima, po kafanama, ali po svim ostalim žurkama našeg grada. Ludeli su za njom i nema onoga koji je nije hteo. Sofija je bila u njenoj senci, jednostavno mala slatka, ali nikada dovoljno zapažena. Znale su se iz viđenja, na ćao, ćao. Sofija je zazirala od Milice kako ne bi bila manje bitna u društvu - počinje izvor blizak rijaliti-učesnici koji se jedno vreme družio s obe, pa nastavlja:

- Sofija i Milica su imale zajedničke drugarice, pa su se tako spojile jednog leta. Sofi, kako je drugarice zovu, stremila je ka bogatašima, biznismenima, a Milica je gledala zabavu. Tako je Sofi smuvala opasnog biznismena koji je imao mnogo para. Ona je u njemu videla budućnost, sigurnost i novac. Nije ga pokazivala neko vreme, a onda ja jedno veče zajedno s njom došao na rođendan jedne od devojaka s kojom se i Milica družila. Iste večeri pijana Mica je bacila oko na njega, ali i on na nju. Uspela je da ga skine Sofiji na njene oči. Ponizili su je pred celom Skadarlijom. Taj biznismen joj je pokazao da ide kući - nastavlja priču devojka bliska starleti koja se trenutno nalazi u "Eliti 8" i otkriva njen plan:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija se sveti Milici

- Sofija je patila dugo posle toga, a onda je dočekala svojih pet minuta. Ona i Milica se nisu videle sigurno dve godine. Od tada je Milica ostala trudna s Terzom i postala rijaliti-zvezda. Sofija je sve pratila i kada je videla da Mica ostaje sama, a da Terza ulazi u rijaliti, prijavila se istog momenta: ''Želim da kučka oseti kako je meni bilo kada mi je uzela sreću iz obesti. Satreću je iako je trudna. Ima da je ukanalim za vek vekova. Ima da gleda kako joj spavam s ocem nerođene bebe'', govorila je ona nakon snimanje profila za "Elitu 8". Sada vidim da se nije šalila i da je njen pakleni plan upalio. Ko zna na šta je ona sve još spremna - kaže izvor blizak Sofiji Janićijević i Milici Veličković.

BONUS VIDEO: