STANISLAVU DOSTAVLJENE SKANDALOZNE PREPISKE MAJE I CARA! Krofak obelodanio ŠOK detalje, ima sve dokaze o bivšoj!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.10.2024 | 12:51


Hitno oglašavanje Stanislava Krofaka nakon pomirenja Maje i Cara.

Foto: ATA Images/Vladimir Ilić/Nikola Mutić
STANISLAVU DOSTAVLJENE SKANDALOZNE PREPISKE MAJE I CARA! Krofak obelodanio ŠOK detalje, ima sve dokaze o bivšoj!

Nakon što je vest o ponovnom ljubavnom odnosu između Maje Marinković i Filipa Cara uzburkala javnost, mnogi su želeli da čuju mišljenje Stanislava Krofaka o ovoj situaciji. Stanislav se oglasio i dao svoj sud o njihovoj romansi, ali se takođe osvrnuo i na svoj odnos sa Majom.

Krofak je izjavio da nema ništa protiv toga što su Maja i Filip ponovo zajedno, te da mu je drago ako su srećni. Takođe, otkrio je da nije sumnjao u vernost Maje dok su bili u vezi, ističući da je bio upućen u sve pozive i poruke, te da mu je Maja sve pokazivala.

Jedna od zanimljivih činjenica koja je privukla pažnju javnosti jeste brzina kojom je Maja prešla iz veze sa Stanislavom u vezu s Filipom. Ova brza tranzicija izazvala je nagađanja i komentare, ali Stanislav je istakao da nema sumnje da je Maja bila s Filipom, tvrdeći da je bio upućen u sve detalje njihovog kontakta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Mi smo završili nas odnos, nemam ništa protiv toga. Drago mi je ako su oni srećni - rekao je Stanislav, a potom je priznao da li sumnja da su njih dvoje bili u kontaktu i dok je on bio u ljubavnoj romansi sa Majom.

- Ne sumnjam da je bila s njim jer sam ja bio upućen u sve pozive i poruke. Sve mi je pokazivala - rekao je Stanislav za Pinkov portal.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Filip Car i Maja Marinković

 

Povratak Maje i Filipa u ljubavnu romansu od leta izazvao je veliku pažnju javnosti. Njihov odnos bio je predmet brojnih spekulacija, a sada kada je potvrđeno da su ponovo zajedno, mnogi prate svaki korak ovih popularnih rijaliti -učesnika.

BONUS VIDEO: