HITNO UNETA PISMA U "ELITU": Takmičarka se SLOMILA kad je pročitala OVE reči!


IZVOR: Republika/M. P. - 22.10.2024 | 16:15


Mrvica nije mogla da dođe sebi od čestitki koje je dobila od porodice!

Foto: Printskrin/RTV PINK
HITNO UNETA PISMA U "ELITU": Takmičarka se SLOMILA kad je pročitala OVE reči!

Danas je poseban dan za takmičarku "Elite 8" Jelenu Nedeljković Mrvicu, koja slavi rođendan. Pre proslave njenog rođendana Veliki Šef je poslao pismo na adresu Bele kuće. 

- Draga Mrvice, Veliki Šef ti želi srećan rođendan, puno zdravlja i sreće, zabava je organizovana u Dubiozi - glasilo je pismo, koje je pročitala Jelena Ilić, ovonedeljni vođa.

Nakon čitanja pisma Mrvica je s cimerima krenula ka Dubiozi, gde su je sačekala iznenađenja. Odmah je počela da čita čestitke od porodice, nakon čega je završila u suzama.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mrvicu sačekalo iznenađenje u Dubiozi

- Mrvice, srećan rođendan sve najlepše. Želim ti da budeš srećna i kad izađeš da idemo na pivo, volim te! Tvoj ujak - glasila je jedna čestitka.

- Mrvice moram da ti kažem da ćemo se brzo videti i da se držiš, ne stižem mnogo da gledam! Tvoj drugar Luka - glasila je druga čestitka.

- Mrvice, želimo ti hrabrost da ostvariš svaki svoj san - pročitala je ona narednu čestitku.

- Mrvice, volimo te kao brata, srećan rođendan sve najlepše, žele ti tvoji drugovi iz Podgorice - pročitala je Mrvica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mrvica se slomila posle reči porodice

- Mala, dobro ti ide, a ako negde zapneš, znaš koga da zoveš. Srećan rođendan, tvoj brat Matija te voli - glasila je naredna čestitka.

- 22. 10. rodila se moja sreća, srećan rođendan. Ostani takva kakva jesi, voli te tvoja mama. Ti si moja lavica, ti si ćerka kakvu sam samo mogla poželeti - glasila je čestitka od porodice, koja ju je posebno dotakla.

BONUS VIDEO: