TRUDNA MILICA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Evo kako izgleda soba za BEBICU! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 22.10.2024 | 16:45


Milica Veličković pokazala kako izgleda spavaća soba za bebu!

Foto: printscreen/RTV Pink
TRUDNA MILICA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Evo kako izgleda soba za BEBICU! (FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Milica Veličković obradovala je pratioce na Instagramu objavom poslednjih priprema za dolazak bebe. Trudna Milica je podelila s pratiocima kako izgleda previjalica za bebu, koju je pripremila za svoje maleno čedo.

Uzbuđena buduća mama je pokazala veštinu u dekorisanju dečje sobe, delujući spremno za dolazak bebe.  POGLEDAJ GALERIJU


Ova objava izazvala je oduševljenje kod Miličinih pratioca, koji su joj uputili brojne čestitke i pozitivne komentare. Mnogi su primetili Miličinu posvećenost detaljima i pažnju koju je posvetila pripremi prostora za svoje dete.

Milica je u prethodnim objavama često isticala koliko je srećna što će postati majka, te je delila utiske o trudnoći s pratiocima. Njeni postovi o trudnoći naišli su na veliki odjek među ženama koje su prošle kroz isto iskustvo, a njena iskrenost i otvorenost o svim promenama kroz koje prolazi tokom trudnoće privukla je pažnju mnogih.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veličković i Bora Terzić

 


Pored toga, Milica je isticala važnost pripreme za dolazak bebe i kako je to za nju postala inspiracija da kreira savršen prostor za svoje dete. Njeni pratioci su pohvalili njenu posvećenost majčinstvu i istrajnost u stvaranju harmoničnog okruženja za bebu.

Osim što je pokazala svoju veštinu u dekorisanju dečje sobe, Milica je takođe podelila nekoliko saveta za buduće mame u vezi sa pripremom prostora za bebu. Ona je istakla važnost praktičnosti i funkcionalnosti kada je u pitanju opremanje dečje sobe, te je naglasila da je bitno da sve bude prilagođeno potrebama i udobnosti bebe.

BONUS VIDEO: