ZVANIČNA ODLUKA STUPILA NA SNAGU! Bebica NAPUŠTA Elitu 8 nakon HAOSA sa Miljanom Kulić! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 22.10.2024 | 20:15


Nenad Macanović Bebica mora hitno na suđenje!

Foto: TV Pink/printscreen
ZVANIČNA ODLUKA STUPILA NA SNAGU! Bebica NAPUŠTA Elitu 8 nakon HAOSA sa Miljanom Kulić! (FOTO)

Na Instagram profilu Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, aktuelnog takmičara rijalitija "Elita 8", osvanula je vest koja je uzdrmala njegove pratioce.

Naime, nedavno je obelodanjena informacija da je Nenad dobio tužbu od svoje bivše devojke Miljane Kulić, koja tvrdi da je Bebica prekršio njihov ugovor o zajedničkom poslovanju. Ova tužba je izazvala pravu buru u javnosti, a kako stvari stoje, Nenad će morati da se suoči sa ovim izazovom i van rijalitija.

Foto: Instagram.com

Nenad Macanović Bebica suđenje sa Miljanom Kulić

 


Prema saznanjima koja su procurela u javnost, Miljana Kulić je podnela tužbu protiv Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, tvrdeći da je on prekršio njihov ugovor o zajedničkom poslovanju. Ova tužba je iznenadila mnoge, s obzirom na to da su Nenad i Miljana nekada bili u vezi i poslovno su sarađivali. Detalji tužbe još uvek nisu javno otkriveni, ali je jasno da će ova situacija zahtevati Nenadovu pažnju i angažovanje van rijaliti šoua "Elita 8". POGLEDAJ GALERIJU


Pored tužbe koju je dobio od bivše devojke, Nenada Macanovića očekuje i suđenje u Rumi, na koje je pozvan da se pojavi sutra. Ova situacija će zahtevati njegovo privremeno napuštanje rijaliti programa, što je izazvalo zabrinutost među njegovim pratiocima. Svi se pitaju kako će se ovo odraziti na njegovo učešće u takmičenju i kako će se nositi sa ovim izazovom van rijaliti sveta.

S obzirom na aktuelnosti ovih događaja, Nenad Macanović je izdao saopštenje u kojem se zahvaljuje svojim pratiocima na podršci i najavljuje da će se suočiti sa svim izazovima hrabro i odgovorno. Svi koji prate "Elitu 8" sa nestrpljenjem očekuju ishod ove situacije i nadaju se da će Nenad uspeti da prevaziđe ove probleme i vrati se još jači u rijaliti šou.

BONUS VIDEO: