ŠA PRATI JEZIVA KLETVA! Aleksićevo PROKLETSTVO ledi krv u žilama, a sve se desilo na SUDBINSKI DAN koji je aktivirao NESREĆU!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.10.2024 | 05:45


Da li Nenad Aleksić Ša nosi prokletstvo?

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŠA PRATI JEZIVA KLETVA! Aleksićevo PROKLETSTVO ledi krv u žilama, a sve se desilo na SUDBINSKI DAN koji je aktivirao NESREĆU!

Nenad Aleksić Ša, poznat po svojoj muzici, ali i po kontroverzama u ljubavnom životu, ponovo je u centru pažnje javnosti zbog svojih ljubavnih izbora. Nakon što je u rijalitiju "Zadruga" prevario suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov, koja je čak 20 godina mlađa od njega, Ša je ponovo šokirao javnost ulaskom u vezu sa još jednom mlađom devojkom, ovog puta Mionom Jovanović.

Nenad Aleksić Ša je poznat po svojoj kontroverznoj prošlosti koja je često bila tema medija. Međutim, njegova veza sa Tarom Simov izazvala je posebno veliku pažnju javnosti zbog njihove značajne razlike u godinama. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nakon raskida sa Tarom, Ša je ušao u rijaliti "Elita" gde je započeo romansu sa Mionom Jovanović, koja je takođe znatno mlađa od njega. Ova situacija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, uz podizanje pitanja da li Nenad ima neko porodično prokletstvo, s obzirom da su sve njegove devojke oko 20 godina mlađe od njega, bez obzira da li su poznate javnosti ili ne.


Ova ljubavna drama izazvala je različite reakcije javnosti, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom neobičnom obrascu u ljubavnim vezama Nenada Aleksića Ša. Dok su neki osudili njegovo ponašanje, drugi su izrazili saosećanje prema njemu, ističući da ljubav ne poznaje godine.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 8

 


S obzirom na njegovu burnu prošlost, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj situacije i Ša-ove ljubavne izbore u budućnosti. Dok jedni spekulišu o mogućim novim romansama, drugi se nadaju da će reper pronaći stabilnost i mir u svom ljubavnom životu.

Nenad Aleksić Ša nastavlja da bude tema brojnih rasprava i intrigira javnost svojim izborima, ostavljajući mnoge u iščekivanju novih vesti o njegovom ljubavnom životu.

Inače, Nenad je Ivanu prevario 2021. godine, a to je godina za koju se smatrala, bar po rečima astrologa za vrlo tešku godinu. Naime, 2021. godina je bila godina početak novog, nakon teškog perioda, pa se smatra da zbog toga Ša prati kletva da je ono dobro, ostavio i uzeo lošu karmu. 

BONUS VIDEO: