NAJŽEŠĆA AKCIJA SOFIJE I TERZE! Nakon vrelih scena iskoristila OVO, potpuno zaboravili na KAMERE! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 08:15


Preljubnici se više ne kriju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NAJŽEŠĆA AKCIJA SOFIJE I TERZE! Nakon vrelih scena iskoristila OVO, potpuno zaboravili na KAMERE! (GALERIJA)

Sinoć je tokom žurke izbio potpuni haos u "Eliti 8", a jedan od učesnika bio je Borislav Terzić Terza, koji je žestoko zaratio sa Aneli Ahmić i Urošem Stanićem. Nakon žurke, Terza je odlučio da se opusti sa atraktivnom Sofijom Janićijević, sa kojom je prevario trudnu Milicu Veličković. POGLEDAJ GALERIJU

Sačekali su da se svetla u spavaćoj sobi ugase i uspavaju se cimeri, a onda su se zavukli ispod jorgana i krenuli sa žestokom vrelom akcijom, koja je dugo trajala. Terza je uspeo da izbaci sve negativne emocije iz sebe, a Sofija mu je nakon završetka intimnog čina dodala maramice, kako bi se obrisao.

RASKINULI, PA SE POMIRILI

Inače, Sofija i Terza su se pomirili nakon dramatičnih sukoba i raskida, tokom kojih je on kukao zbog toga što je prevario ženu sa kojom čeka dete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza se nedavno jadao Škatariću

- Sofija samo traži razlog, ovo ima pozadinu. Ja sam sad završio sa njom - govorio je Terza nedavno.

- Lesi se vraća kući. Ima li nešto lepše, nego da legneš pored deteta? Ima vremena da se dozoveš pameti i da se vratiš? Ti si predobar momak, nisi smeo to da uradiš. Pomire se ljudi, znam ja slučajaeve. Imam top mišljenje za Sofiju, ali ona je prehladna - pričao mu je Nikola Škatarić, cimer iz "Elite 8".

- Au, šta sam ja sebi dozvolio. Koliko sam ja glup - rekao je Borislav Terzić Terza, nakon čega je završio u suzama zbog javne preljube koju je načinio.

BONUS VIDEO: