OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE OTAC NAPUŠTENOG UČESNIKA ELITE: Priča je potresla region, sad je i ON otvorio dušu!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 12:20


Goran Pavlović otkrio još potresnih detalja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE OTAC NAPUŠTENOG UČESNIKA ELITE: Priča je potresla region, sad je i ON otvorio dušu!

Učesnik "Elite 8", Nenad Ćubić Ćuba, otkrio je u svojoj emotivnoj životnoj ispovesti borbu koju su on i njegov brat Stefan preživeli od malih nogu. Naime, Nenada i Stefana su biološki roditelji ostavili u dom, te su iz doma prešli u hraniteljsku porodicu u kojoj im nije bilo nimalo lepo. Njihov život se promenio dana kada su usvojeni od strane bračnog para koji nije mogao da ima dece, a jarko su želeli. Oni nisu hteli da odvajaju braću te su ih obojicu uzeli i odgajili.

U specijalnoj emisiji Elite, voditelj Darko Tanasijević je ugostio Gorana Pavlović, čoveka koji tvrdi da je Ćubin biološki otac.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goran Pavlović

On je otkrio da je Nenadova i Stefanova biološka majka preminula, a da sa njom nakon što je dala decu u centar za socijalni rad, te je ispričao da je Stefan Ćubin stariji brat rođen u zatvoru:

- Rođen je u zatvoru, Zorica je tada bila u zatvoru, ali ne bih o tome - rekao je Goran pa je otkrio:

- Bilo mi je jako teško što nisam znao ništa o njima, čuo sam razne priče, ali nikada nisam mogao da dođem do njih. Hvala gospođi Ljubi na svemu, ona je član porodice, ja ne želim njoj da uzmem decu, ali želim da joj se zahvalim na svemu. Moja sestra od tetke je stupila u kontakt sa njom, a ja sam stupio u kontakt sa Stefanom, a oboje su rekli da sačekamo da Nenad izađe iz Elite. Ja želim samo da ih vidim - rekao je Goran pa je dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goran pokazao Nenadovu sliku

- Stefanu sam pisao na društvenoj mreži, poslao sam mu slike njega i Nenada kada su bili mali, razumem ga što neće da se vidimo pre nego što Nenad izađe, iako bih ja to voleo.

Goran je nakon toga pokazao slike Stefana i Nenada koje je dobio u hraniteljskoj porodici, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO: