ZAKAZANA HITNA DNK ANALIZA U "ELITI 8"! Utvrđuje se OČINSTVO, produkcija izdala urgentni NALOG!


IZVOR: Republika/P. R. - 23.10.2024 | 13:15


Nakon potresne ispovesti Nenada Ćubića Ćube, potencijalni biološki otac traži DNK analizu da bi potvrdio očinstvo!

Foto: Shutterstock
ZAKAZANA HITNA DNK ANALIZA U "ELITI 8"! Utvrđuje se OČINSTVO, produkcija izdala urgentni NALOG!

Učesnik rijalitija "Elita 8Nenad Ćubić Ćuba podelio je emotivnu priču o teškom detinjstvu, koje su on i njegov brat Stefan proživeli. Naime, Nenada i Stefana su biološki roditelji ostavili u domu, nakon čega su prešli u hraniteljsku porodicu. Njihov život se promenio kada ih je usvojio bračni par koji nije mogao da ima decu, ali ih je želeo obojicu i pružio im siguran dom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Ćubić Ćuba "Elita 8"

U specijalnoj emisiji "Elite" voditelj Darko Tanasijević je ugostio Gorana Pavlovića, čoveka koji tvrdi da je Nenadov biološki otac, koji je u ispovesti otkrio kako su Nenad i Stefan završili u domu. Prema njegovim rečima, njihova biološka majka Zorica Pantić iz sela Seone kod Smedereva odvela je decu svojoj majci, a kasnije ih je baka predala Centru za socijalni rad u Smederevu. Goran je tada otišao da radi u Italiju i, kada se vratio, nije imao mogućnost da stupi u kontakt s decom.

- Kada sam čuo njegovu priču, shvatio sam da je to, to. Gledao sam snimak majke koja ga je usvojila, kada su pomenuli Smederevo, shvatio sam da je to, to. Mnogo mi je bilo teško kada smo ih ostavili, a gospođi Ljubi sve pohvale, želim joj da živi milion godina, ona je deo moje porodice - istakao je Pavlović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goran Pavlović tvrdi da je biološki otac Nenada Ćubića Ćube

Goran je istakao da je dugo pokušavao da pronađe svoju decu, ali bez uspeha jer su ih prepoznavali pod prezimenom Pantić. Otkrio je i da je majka Nenada i Stefana preminula 2003. Uprkos izazovima, Goran je pokušavao da stupi u kontakt sa sinovima, ali nije uspeo da dobije informacije iz hraniteljske porodice.

- Stefan je rođen 2001, Nenad je 2003, majka im se zove Zorica Pantić iz sela Seone kod Smedereva. Otišao sam 2004. u Italiju, a ona je odvela decu u Blace, kod njihove babe, njen majke. Ona je posle nekoliko dana ostavila decu kod majke, a onda je baba posle nekog vremena odvela decu u Centar za socijalni rad u Smederevu - počeo je da priča Goran:

- Supruga i ja nismo bili venčani, ja sam morao da idem da radim u Italiju. Kada sam se vratio posle devet, deset meseci, ništa nisam mogao da uradim. Moja majka ih je obilazila u hraniteljskoj porodici, kupovala im stvari, poklone, ali mi nismo mogli da uradimo ništa jer je Zorica trebalo da potpiše da mogu da pređu kod moje majke. Nakon povratka nisam imao nikakav kontakt sa sinovima iako sam pokušavao.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goran Pavlović tvrdi da je biološki otac Nenada Ćubića Ćube

- O mrtvima sve najbolje, ne žellim da komentarišem ništa, ali to što je dala decu je meni bio kraj. Ja sam išao u hraniteljsku porodicu da tražim decu, ali nisam uspeo. Oni nisu hteli da mi daju informaciju. Ja sam tražio njih pod prezimenom Pantić, ali eto... Gospođa Ljuba je rekla da ih je kristila, ali oni su već kršteni.

Goran je istakao da ne može dovoljno da zahvali Ljubi Ćubić, ženi koja je usvojila njegove sinove.

- Ja njoj dugujem zahvalnost veliku, ona je moja porodica. To što je ona uradila za moje sinove, ja sam joj večno zahvalan. Nikada ne bih uzeo decu od nje, niti bih to njima dozvolio da urade - rekao je Goran pa dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Ćubić Ćuba ispričao tešku životnu priču u "Eliit 8"

- Znam šta je Nenad govorio u ispovesti, ali mora da zna da sam ga ja tražio, da ga je moja sestra, moj brat, majka da smo ih tražili, ali ih nismo našli. Imam ja dokaze da sam ih tražio, a sve što im treba imaju od mene.

 

On je otkrio i kako će reagovati ako naiđe na otpor Nenada i Stefana.

- Ja ću se boriti da budemo bliski, dugujem im to, i njima i gospođii Ljubi, kojoj želim da živi hiljadu godina. Kad sam video Nenada, on je original ja, dok Stefan liči na dedu po majci. Ja se nisam ženio nakon toga, a mojoj deci moram da kažem da sam tu za njih za sve, a gospođi Ljubi hvala na svemu i za nju ću uraditi sve - ističe Goran, nakon čega je saznao da biti podvrgnut DNK analizi da bi se utvrdilo da li su on i Ćuba zaista otac i sin.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Ćubić Ćuba

BONUS VIDEO: