PRONAĐEN BIOLOŠKI OTAC TAKMIČARA ELITE?! Konačno otkriveno šta se KRIJE IZA ŽIVOTNE DRAME popularnog takmičara!


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 19:15


Potresno i dirljivo!

Foto: Shutterstock
PRONAĐEN BIOLOŠKI OTAC TAKMIČARA ELITE?! Konačno otkriveno šta se KRIJE IZA ŽIVOTNE DRAME popularnog takmičara!

Nenad Ćubić Ćuba, poznati učesnik rijaliti programa "Elita", nedavno je izneo svoju potresnu životnu priču. Kroz ispovest je otkrio tešku borbu koju je, zajedno sa bratom Stefanom, morao da preživi od malih nogu. Njihovi biološki roditelji su ih ostavili u domu, odakle su prešli u hraniteljsku porodicu koja im, prema Nenadovim rečima, nije pružila adekvatne uslove i ljubav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ćuba

Emotivni susret sa biološkim ocem

U specijalnoj emisiji, Nenad je imao priliku da se susretne sa Goranom Pavlovićem, čovekom koji tvrdi da je Ćubin biološki otac. Nakon emotivnog susreta, Goran je izneo detalje koji su potvrdili Nenadovu sumnju da je pronašao svog biološkog oca.

- Kada sam čuo njegovu priču shvatio sam da je to, to. Gledao sam snimak majke koje ga je usvojila, kada su pomenuli Smederevo, shvatio sam da je on moj sin - rekao je Goran.

- Mnogo mi je bilo teško kada smo ih ostavili, a gospođi Ljubi sve pohvale, želim joj da živi milion godina - govorio je Pantić.

Bolna priča o odrastanju i razdvajanju

Goran je progovorio o okolnostima Nenadovog i Stefanovog rođenja, otkrivajući da im se majka zvala Zorica Pantić i da su nakon njegovog odlaska u Italiju, deca odvedena u centar za socijalni rad u Smederevu. On je istakao da je, uprkos svojim naporima, bio razdvojen od sinova i da nije uspeo da uspostavi kontakt sa njima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ćuba sa bratom

- Supruga i ja nismo bili venčani, ja sam morao da idem da radim u Italiju. Kada sam se vratio posle devet, deset meseci, više ništa nisam mogao da uradim. Moja majka ih je obilazila u hraniteljskoj porodici, kupovala im je stvari, poklone, ali mi nismo ništa mogli da uradimo jer je Zorica trebala da potpiše, da bi ih moja majka uzela. Nakon povratka nisam imao nikakav kontakt sa sinovima iako sam pokušavao - nastavio je Pantić.

Tragičan gubitak i očajna potraga

Posebno potresno bilo je otkriće da je biološka majka Nenada i Stefana preminula 2003. godine. Goran je istakao da je pokušavao da ih pronađe, ali da je nailazio na prepreke, te da hraniteljska porodica nije bila voljna da pruži informacije o deci.

- O mrtvima sve najbolje, ne žellim da komentarišem ništa, ali to što je dala decu je meni bio kraj. Ja sam išao u hraniteljsku porodicu da tražim decu, ali nisam uspeo. Oni nisu hteli da mi daju informaciju. Ja sam tražio njih pod prezimenom Pantić - govorio je Goran.

BONUS VIDEO: