KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Pevačica u sedmoj deceniji ZALUDELA polugole mladiće! Kad je uradila OVO, opkolila je PETORICA, a onda je nastala LUDNICA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 23.10.2024 | 19:45


Sve devojke u "Eliti 8" da joj pozavide!

Foto: printskrin instagram
KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Pevačica u sedmoj deceniji ZALUDELA polugole mladiće! Kad je uradila OVO, opkolila je PETORICA, a onda je nastala LUDNICA!

Učesnici "Elita 8" dobili su novi zadatak, pa je nakon što se u Beloj kući pojavio voditelj Darko Tanasijević i saopštio im ideju Velikog Šefa nastupila "raspevana sreda".

Naime, ukućani su jedva dočekali ovako zabavne trenutak pa se sve orilo od igre i pesme.

Pravi karambol je nastupio kada je na red došla etno pevačica Milica Dugalić koja je u više navrata već pokazala da ume da napravi odličan šou i da ide ukorak sa novim trenodovima.

Foto: printskrin instagram

Milica Dugalić uspela što bi malo koja devojka

Niko nije ni sumnjao da će i ovom prilikom da napravi potpuno drugačiji nastup od svih.

Naime, kada je ona zaplesala, opkolila su je petorica cimera, koji su odmah poskidali majice, a onda je nastala prava ludnica. 

Podsetimo, Milica je pri ulasku u kuću na samom početku rijalitija ostavila snažan utisak kada je zapevala Desingericin hit "Bauljam i ćarlijam" u svom etno fazonu.

 

 

Taj snimaj je postao viralan, te se danima vrteo mrežama, a ona je i ranije govorila kako voli da se prilagođava mladima i njihovim trendovima, te da u rijaliti i ulazi iz razloga što voli da se druži sa svim generacijama.

Podsetimo, Milica se odlično snašla i u nekim od ranijih izazova. 

Naime, ostale su upamćene scene iz Bele Kuće kada joj je Nikola Škatarić Najo postavio izazov da uradi pet čučnjeva, nakon čega je ona zadala zadatak Jordanki da pretrči pet krugova oko stola. Jordanka Denčić je potom postavila Peji izazov da odigra prljavi ples sa "najboljom ribom", a on je izabrao Bojanu Barbi.
 

BONUS VIDEO: