HLADAN TUŠ ZA ANITU STANOJLOVIĆ! Anđelo se bacio u akciju, IZDAO JAVNI OGLAS - pozvao sve zainteresovane da mu pišu!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 24.10.2024 | 05:45


Pobednica Elite 7 neće moći da veruje čime joj se bivši sada bavi!

Foto: TV Pink/printscreen
HLADAN TUŠ ZA ANITU STANOJLOVIĆ! Anđelo se bacio u akciju, IZDAO JAVNI OGLAS - pozvao sve zainteresovane da mu pišu!

Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, čini se, još uvek ne može da preboli raskid sa Anđelom Rankovićem. Njihova veza, koja je izazvala brojne komentare tokom trajanja rijalitija, na kraju je doživela svoj kraj, a Anita je nedavno priznala da su, nakon izlaska iz tog sveta, zapravo lažirali svoju vezu. Ovo priznanje došlo je krajem septembra ove godine, kada je istakla da su njeni najljući kritičari, koji su sumnjali u njihovu vezu, zapravo bili u pravu.

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show

Anita i Anđelo

S obzirom na to koliko je veza bila izložena javnosti, nije ni čudo što je Anita nastavila da deli svoja osećanja prema Anđelu, a njena poslednja objava na društvenim mrežama govori o njenoj želji da mu se vrati. U noći kada je objavila emotivne uspomene na njihovu zajedničku prošlost, administrator Anitinog fan profila podelio je fotografije koje su nastale na prelepom imanju u Šimanovcima. Ove uspomene, koje su izazvale nostalgiju kod mnogih, prikazuju trenutke sreće koje su delili.

S druge strane, Anđelo Ranković, koji trenutno boravi u Beču, nije odgovorio na Anitine poruke nostalgije. Umesto toga, on je na društvenim mrežama delio svoje uspomene iz Beča, fokusirajući se na slike iz prestonice Austrije. Njegova odluka da ne komentariše Anitinu objavu možda govori o njegovoj nameri da se distancira od prošlosti.

Foto: instagram.com/andjelo7

Anđelov stori

Iako su mnogi smatrali da bi ova objava mogla podsetiti Anđela na lepe trenutke koje su proveli zajedno, on je iznenadio sve svojim potezom. Naime, bivši rijaliti učesnik je na svom profilu postavio oglas u kojem nudi štence pomeranaca. Pozvao je sve zainteresovane da mu se jave direktnom porukom ili pozivom, što je mnoge iznenadilo i nasmejalo.

Ova situacija dodatno naglašava razlike u njihovim pristupima nakon raskida. Dok Anita očigledno pokušava da se vrati u prošlost, Anđelo se čini da je već krenuo dalje, fokusirajući se na nove poslovne poduhvate. Iako je prošlost teška, oboje pokušavaju da pronađu svoje mesto u ovom novom životu, svako na svoj način. U međuvremenu, ljubav i emocije koje su delili u "Eliti 7" postaju samo daleki odjeci, dok su oni sada na različitim putanjama.

BONUS VIDEO: