MAJA MARINKOVIĆ "ČISTI" GALERIJU, INTIMNI SNIMCI SA CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu s glave zbog ove objave!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 08:45


Maja Marinković je odlučila da totalno raskrinka Filipa Cara, sa kojim se ponovo pomirila.

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić
MAJA MARINKOVIĆ "ČISTI" GALERIJU, INTIMNI SNIMCI SA CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu s glave zbog ove objave!

Bivša učesnica "Elite 7" Maja Marinković, poznata po svojoj atraktivnosti, bila je nedavno predmet pažnje paparaco kamera emisije "Paparco lov". Kamere su je uhvatile u jednom prestoničkom tržnom centru u luksuznom naselju, gde se opušteno družila sa drugaricom koja ju je fotografisala dok se Marinkovićeva izvijala i pokazivala svoje obline.

Radomir Marinković Taki, njen otac, došao je po nju i odvezao je na nekoliko lokacija pre nego što ju je vratio kući u prestižnom prestoničkom naselju gde trenutno živi. U blizini svoje zgrade, Maja je imala problem sa pronalaskom ključeva u svojoj tašni, pa je morala da ih traži pažljivo preturajući po tašni koju je stavila na pod. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo da je Maja nedavno bila u centru skandala nakon što je otkrila snimke sa Filipom Carom, koji su potvrdili njihovu vezu tokom leta. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i medijskih kuća. Marinkovićeva je juče objavila zanimljiv stori, koji je vrlo brzo postao viralan, ali se ona iznenada pokajala i uklonila ga sa društvenih mreža.

- Dragi moji, samo da vas pozdravim i da vam kažem da ono što ste gledali tokom prethodna dva dana, to nije ništa, verujte mi, sad ćete imati mnogo zanimljiviji repertoar, tako da uzmite kokice i Televisa Presenta može početi - saopštila je Maja putem svog storija na Instagramu, ali je kasnije ta objava uklonjena sa njenog profila.

 

 

BONUS VIDEO: