TERZI SE NAGLO POGORŠALO STANJE: Ljubavnici priznao SVE, ona ga stavila na TANAK LED! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 24.10.2024 | 10:45


Totalno potunuo nakon javne preljube!

Foto: Printskrin/RTV PINK
TERZI SE NAGLO POGORŠALO STANJE: Ljubavnici priznao SVE, ona ga stavila na TANAK LED! (FOTO)

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza sedeli su ispred apartmana i započeli razgovor o svom odnosu, koji je u poslednje vreme na klimavim nogama. Sofija je istakla da se Terza psihički ne oseća najbolje.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza pričaju o svom odnosu

- Pa dobro, ti si totalno nespreman psihički, katastrofa si psihički - rekla je Sofija.

- Ti si tu - rekao je Terza.

- Ma džabe što sam ja tu... Ovi ljudi misle u kući da ja tebe trpim zbog nečega - rekla je Sofija.

- Oni ne znaju šta ti i ja pričamo - nastavio je učesnik "Elite".

- Ma ne znaju, ali sam ti rekla da kad je treći put, to je to. Ovo nije bio drugi put jer sam bila u šoku šta si ti meni pričao, u oči si me gledao, objašnjavao mi i pričao... A s tobom da li sam napravila grešku? Sigurno da jesam, ali ne što sam u vezi s tobom, nego samo nije bilo vreme da uđemo u vezu - priznala je Sofija.

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV

Milica progovorila o Terzinim dugovima i njegovoj porodici

Inače, nedavno se oglasila trudna Milica Veličković, koja sa Terzom čeka dete, te otkrila u kakvim je sada odnosima s porodicom Terzić.

- Danas, nakon mesec dana od svega ovoga što se dešava, nazvao me je Terzin brat, ološ takođe. Nije me zvao da vidi da li mi nešto treba niti da vidi kako je moja beba, trudnoća, sve ovo što prolazim na antidepresivima, ali me je zvao da vratim Terzine dugove - rekla je Milica za Pink.rs, pa nastavila:

- Lično za te dugove ne znam niti me interesuju. Bez mog odobrenja je kamataru dao moj broj da me zove i rekao da je Terzin novac kod mene i da ću ja to da rešim. Bez blama i srama nakon svega što mi je priredio njegov brat, ja da mu vraćam dugove, trudna i ostavljena. Dodaću samo, pošto sam dosta štedela ološe. Kad je sve ovo s vernicom počelo da se dešava, Terzin otac se hvalio na svom radnom mestu da ima novu snajku i da su se mene rešili, da mu je sin top. Naravno, to je sve bilo dok ništa nije počelo da izlazi o Sofijinom privatnom životu. Kada su ga na poslu pitali šta će ako ova ne bude valjala, on je rekao: "Rastavićemo i to."

BONUS VIDEO: