TOTALNO UNIŠTENJE FILIPA CARA! Skupo ga koštalo "pranje" od Maje Marinković, njoj pala roletna!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 11:15


Maja Marinković planira da iznese sav prljav veš iz odnosa sa Filipom Carem.

Foto: ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages
TOTALNO UNIŠTENJE FILIPA CARA! Skupo ga koštalo "pranje" od Maje Marinković, njoj pala roletna!

Samo nekoliko dana nakon što je Filip Car objavio da će uskoro videti ćerkicu Leonu, koju je dobio sa Aleksandrom Nikolić, starleta i bivša učesnica "Elite 7" Maja Marinković odlučila je da ga raskrinka.

Nedeljema unazad se spekuliše o njihovom odnosu, a kad god su ih novinari ili fanovi upitali da li su se pomirili, Maja i Car su ovo negirali. Međutim, nešto je delovalo kao okidač, te je Marinkovića odlučila da raskrinka Cara.

Prvo se obratila svojim fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, gde je priznala da je lagala da nije sa Carem, a potom su objavljene zajedničke fotografije. Međutim, Maja je odlučila da se tu ne zaustavi.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Filip Car

Naime, Marinkovićeva je objavila stori, gde je najavila novo raskrinkavanje, ali je ubrzo tu objavu uklonila sa Instagrama. Ipak, danas se probudila raspoložena za komunikaciju sa fanovima, pa je najavila lajv na TikToku, gde će prvi put totalno iskreno govoriti o pomirenju sa Filipom Carem i njihovom trenutnom odnosu:

- Dobro jutro! Vidimo se večeras na TikTok lajvu u 22h - napisala je Maja Marinković.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

- Dragi moji, samo da vas pozdravim i da vam kažem da ono što ste gledali tokom prethodna dva dana, to nije ništa, verujte mi, sad ćete imati mnogo zanimljiviji repertoar, tako da uzmite kokice i Televisa Presenta može početi - saopštila je Maja putem svog storija na Instagramu, ali je kasnije ta objava uklonjena sa njenog profila.

BONUS VIDEO: