VRELA AKCIJA U IZOLACIJI ZAPREPASTILA GLEDAOCE: Ena Čolić se skinula, pa navukla prekrivač, Karić ne dolazi do daha!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 11:45


Stefan Karić je ostao u šoku zbog Eninog poteza.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
VRELA AKCIJA U IZOLACIJI ZAPREPASTILA GLEDAOCE: Ena Čolić se skinula, pa navukla prekrivač, Karić ne dolazi do daha!

Ena Čolić, učesnica rijaliti-programa, trenutno se nalazi u sobi za izolaciju zajedno sa Stefanom Karićem, nakon što ih je vođa Jelena Ilić Marinković postavila da joj budu potrčci. Međutim, Ena nije planirala da napusti krevet da bi se presvukla, već je osmislila neobičan plan koji je izazvao smeh i nevericu među cimerima.

Naime, Ena je od jorgana napravila improvizovani šator, ispod kog je uspela da se presvuče dok je Stefan spavao. Nakon što je uspešno obukla odeću Ena se vratila u krevet i nastavila s izležavanjem, ostavljajući Stefana u čudu svojom veštinom i kreativnošću. POGLEDAJ GALERIJU

Stefan Karić, Enin cimer u sobi za izolaciju, nije krio iznenađenje i oduševljenje njenim neobičnim planom. Dok je spavao, nije ni slutio da se pored njega odvija ovako zanimljiva situacija, a kada je saznao kako se Ena presvukla bez napuštanja kreveta, nije mogao da sakrije osmeh.

Podsetimo, kontroverzna učesnica rijalitija "Elita 8", Ena Čolić, pokazala je upornost u pokušaju da razgovara sa Jovanom Pejićem Pejom, što je rezultiralo fizičkim napadom na njega. Naime, tokom njihove rasprave Peja je pokušavao da izbegne razgovor, Čolićeva je u jednom trenutku nasrnula na svog cimera na kog je "bacila oko".

Foto: printscreen/RTV Pink

Ena Čolić i Jovan Pejić Peja

 

- Kad se otrezniš, pričaćemo, sad nemam šta da razgovaram s tobom - rekao je Peja, a dok je Ena insistirala na razgovoru, umešala se i druga učesnica Milica Dugalić, koja je pokušala da smiri situaciju.

- Teta Milice, da se niste umešali, pričao bi sa mnom - rekla je Ena.

- Da si me svaki put poslušala, ne bi bila u ovoj situaciji - dodala je Milica.

- Evo, vidiš kako ste me zaje*ali vas dvoje, ne zna se ko je gori - govorila je Čolićeva.

BONUS VIDEO: