ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZU! Trebaće mu obezbeđenje van "Elite", već mu se sprema sačekuša!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 12:15


Terza neće smeti na ulicu da izađe posle rijalitija.

Foto: printscreen/RTV Pink
ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZU! Trebaće mu obezbeđenje van "Elite", već mu se sprema sačekuša!

Borislav Terzić Terza doživeo je neprijatnu situaciju u rijalitiju "Elita" kada je saznao da će se suočiti s posledicama svojih postupaka nakon izlaska iz rijalitija. On je javno izvređao trogodišnju Noru, ćerku učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića Alibabe. Ova kontroverzna situacija izazvala je burne reakcije, kako u samom rijalitiju tako i van njega.

Kada je Terza čuo reakcije na njegovo ponašanje, odmah se pobunio i javno obratio Asminu Durdžiću. Njihov sukob dobio je na intenzitetu kada je Asmin uzvratio uvredama na Terzin račun, optužujući ga za neodgovorno ponašanje i nedostatak muškosti. Ova dramatična situacija privukla je pažnju gledalaca i izazvala burne reakcije javnosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza

 

- Samo da se obratim mangupu (Asmin) koji preti. Neka brine o svom detetu, kada budem izašao, uzmi broj telefona, zoveš i da se nađemo - rekao je Terza sinoć, a Asmin je odmah odgovorio.

- Šta očekivati od klošara koji psuje decu i vara na televiziji trudnu devojku. Muškarčina koja je ostavila trudnoj devojci prazne kartice? Umesto da se izvini, on još i glumi mangupa, mangup koji ima frizuru kao žena od 76 godina - rekao je Asmin i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Ma smešan lik s frizurom kao da su ga šišali pod šerpom. Nadam se da i on neće cviliti kad dobije poziv, kao i brat, koji mu juče cvili ceo dan - poručio je Durdžić za Pinkov portal.

BONUS VIDEO: