ĆUBIN BRAT NE ŽELI DA POGLEDA BIOLOŠKOG OCA, BESAN KAO RIS NA NENADA! Neviđena drama u porodici Ćubić, čekaju se REZULTATI!


IZVOR: Republika/M. I. - 24.10.2024 | 12:48


Stefan ne podržava Ćubinu potragu za biološkim roditeljima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ĆUBIN BRAT NE ŽELI DA POGLEDA BIOLOŠKOG OCA, BESAN KAO RIS NA NENADA! Neviđena drama u porodici Ćubić, čekaju se REZULTATI!

Nenad Ćubić Ćuba, učesnik popularnog rijalitija "Elita 8", nedavno je šokirao javnost otkrivši da je usvojen i da ništa ne zna o biološkim roditeljima. Ova emotivna ispovest izazvala je lavinu reakcija, a posebno je uzburkala javnost kada se pojavio Goran Pavlović, koji tvrdi da je biološki otac Ćube i njegovog starijeg brata Stefana.

Napetost je dodatno porasla kada je najavljeno da će se sprovesti precizna DNK analiza da bi se utvrdila istina o ovoj porodičnoj drami. Uzorci su uzeti od Pavlovića i Ćube, a očekuje se da će rezultati biti poznati za nekoliko dana. Ova situacija pomno se prati da bi se otkrila istina o Ćubinom poreklu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Ćubić Ćuba

 

Stefan, Ćubin stariji brat, izneo je svoje mišljenje o celoj situaciji, ističući da ne podržava Ćubinu želju da sazna ko su mu biološki roditelji. Njegova izjava da je veoma vezan za majku, koja ih je usvojila, i da ne želi nikakav kontakt sa biološkim ocem dodatno je zakomplikovala ovu već komplikovanu situaciju.

- Video sam to... Ja imam samo mog brata i majku. Nisam oduševljen pričom oca, a i ne interesuje me, mislim da je manipulator - rekao je za Pink.rs Stefan, koji ne podržava bratovljevu želju da sazna ko su mu biološki roditelji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Ćubić Ćuba

 

- Majci je teško i ne podržavam brata što to radi. On je sad tamo pogubljen i ne zna ni on šta priča i šta radi, a biološki otac je pokušao da stupi sa mnom u kontakt, ali ja to ne želim, niti bih to ikad uradio zato što imam roditelje koji su mi život dali i njima sam zahvalan do kraja života, a njega ne bih ni pogledao - istakao je Stefan Ćubić za Pink.rs.

BONUS VIDEO: