TERZA ZVANIČNO ŠUTNUO SOFIJU: Puče bruka u Šimanovcima, preljubnici završili za sva vremena!


IZVOR: Republika/M. P. - 24.10.2024 | 16:15


Prevario trudnu Milicu s njom, ali nije našao sreću!

Foto: ST/Vladimir Lukić
TERZA ZVANIČNO ŠUTNUO SOFIJU: Puče bruka u Šimanovcima, preljubnici završili za sva vremena!

Borislav Terzić Terza je doneo odluku da raskine sa Sofijom Janičijević, s kojom je prevario trudnu Milicu Veličković. On se požalio svojim cimerima danas na atraktivnu starletu, koja mu je tražila da naprave pauzu.

- Završio sam s ovom - kazao je Terza.

- Što, šta je bilo - upitao je Munjez.

- Kaže mi: "Nešto sam razmišljala, da napravimo pauzu." Zamisli. Rekao sam Kariću, Mići... Koja pauza druze, neko se zaljubi, život moj je u pitanju. Ja sad kad to presečem, mene ne zanima više.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Terza se žali cimerima na Sofiju

- Vidi, to što si ti napravio, sad ne treba niko da se igra s tobom - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Uradio sam, da, ali vidiš šta radi - rekao je Terza.

- Vidi se da se čovek kida. Jako nezahvalna tema za komentarisanje - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Ja vidim to po tebi, prokomentarisao sam da taj odnos nije blizu kao Miličin i tvoj odnos. Ni blizu - rekao je Munjez.

- Kad budem video nju sa stomakom... Ja sam debil, konj. Ovo mi je sad najgore, ograđivanje. Ali dobro, šta je, tu je. Glup sam ispao i ćao - rekao je Terza.

Foto: Red tv printscreen

Milica juče u emisiji na RED TV

Inače, Milica je gostovala je juče na RED TV gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić Terza prevario i uplovio u emotivnu vezu sa Sofijom Janićijević.

Trudna Milica bez dlake na jeziku komentarisala je goruća zbivanja iz "Elite", a na samom kraju gostovanja odlučila se na šok-potez - da javno uputi pozdrave Brankici Janićijević, Sofijinoj majci.

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milica.

BONUS VIDEO: