PRODUKCIJA SAOPŠTILA URGENTNE VESTI! Učesnici se digli na noge nakon pročitanog SAOPŠTENJA - nije dobro! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 24.10.2024 | 17:45


Sazvan hitan sastanak!

Foto: printscreen/Narodna TV
PRODUKCIJA SAOPŠTILA URGENTNE VESTI! Učesnici se digli na noge nakon pročitanog SAOPŠTENJA - nije dobro! (FOTO)

Stanovnicima rijalitija "Farme 8" stiglo je obaveštenje o novom zadatku za takmičare. Ovonedeljna gazdarica Sneža Kušadasi okupila je prisutne, te odmah sazvala sastanak i otkrila šta se krije u pismu koje je poslala produkcija.

Naime, u pismu ukućanima jasno je napisano da redovno održavanje porodičnih sastanaka na "Farmi" mora da bude sastavni deo njihovih života. Gazda treba da organizuje ove sastanke, a na njima bi trebalo svi da prokomentarišu dešavanja na imanju, iznesu svoje zamerke i reše neraščišćene odnose. Ovo pravilo daje učesnicima priliku da budu iskreni i otvoreni, kako bi imanje moglo da funkcioniše na najbolji mogući način.

Foto: printscreen/Narodna TV

U "Farmu 8" stiglo pismo produkcije

 - Dragi farmeri, redovno održavanje porodičnih sastanaka na Farmi mora da bude sastavni deo vaših života i veoma ja važno da na ovim sastancima budete iskreni i otvoreni kako bi ste sve nejasne situacije, sve nedoumice i sve neraščišćene odnose rešili i kako bi farma mogla da funkcioniše. Porodične sastanke svakog četvrtka treba da organizuje gazda, a na njima bi trebalo svi da prokomentarišete dešavanja na imanju, da kažete šta vam smeta i čije ponašanje po vama ne pomaže dobrom funkcionisanju imanja. Na ovim sastancima se takođe rešavaju tekući problemi, a farmeri koji imaju sugestije na gazdin rad takođe na sastancima treba da iznesu svoje zamerke. Vreme je da održite prvi porodični sastanak i porazgovarate o svemu što se događa na imanju - glasilo je u pismu koje je stiglo takmičarima.

BONUS VIDEO: