BRUTALNA ISTINA GA POGODILA U LICE! Procurile informacije iz spoljnog sveta - Terza DOŽIVEO KOLAPS NAKON OVIH REČI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 24.10.2024 | 18:15


Drama na imanju u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BRUTALNA ISTINA GA POGODILA U LICE! Procurile informacije iz spoljnog sveta - Terza DOŽIVEO KOLAPS NAKON OVIH REČI!

Borislav Terzić, poznatiji kao Terza, doživeo je kolaps nakon što je čuo šta mu se sprema po izlasku iz rijalitija "Elita". Naime, učesnik ovog popularnog šou programa je pred milionskim auditorijumom izgovorio monstruozne reči upućene trogodišnjoj Nori, ćerki Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića. Odmah nakon Terzićevih izjava, Durdžić je reagovao obećavajući da će uputiti poziv Terziću kako bi raščistili situaciju.

Foto: ATA Images

Milica, Terza, Sofija

 - Samo da se obratim mangupu koji preti, neka brine o svom detetu, kada budem izašao uzmi broj telefona, i pozoveš me da se nađemo - rekao je Terza.

Odgovor Asmina Durdžića

Asmin Durdžić je brzo reagovao na Terzićeve uvrede, osudivši njegovo ponašanje i karakterišući ga kao klošara koji psuje decu i javno vara trudnu devojku. Durdžić je istakao i Terzićev nedostatak odgovornosti prema trudnoj devojci, kao i ismejavanje Terzićeve frizure, dodajući da se nada da Terza neće cviliti kada dobije poziv, kao što je to bio slučaj sa njegovim bratom.

- Šta drugo očekivati od klošara koji psuje decu i javno vara trudnu devojku. Muškarčina koja je ostavila trudnoj devojci prazne kartice. Umesto da se izvini, on glumi mangupa - rekao je Asmin i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

- Lik je smešan sa frizurom kao da su ga šišali pod šerpom. Nadam se da on neće cviliti kad dobije poziv kao i brat, koji je juče cvilio ceo dan - poručio je Durdžić.

Reakcije javnosti

Ova situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, a mnogi su osudili Terzićevo ponašanje kao nedopustivo, ističući važnost poštovanja dece i osude bilo kakvog oblika nasilja nad njima. Takođe, ova situacija je podstakla raspravu o odgovornom ponašanju javnih ličnosti i uticaju koje imaju na mlade generacije.

Skandal u rijalitiju "Elita" još jednom je pokrenuo pitanje granica u ponašanju javnih ličnosti i njihovoj odgovornosti prema svojim postupcima. Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsetnik da je važno promovisati poštovanje i toleranciju, posebno prema deci, kako bi stvorili bezbedno i zdravo okruženje za sve.

BONUS VIDEO: