"NE ZNAM ŠTA JOJ JE SA MOZGOM, GASTOZ ODUSTAJE OD NJE"! Poznata pevačica BRUTALNO OPLELA po Anđeli Đuričić!


IZVOR: Republika - 24.10.2024 | 18:45


Nije štedela reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"NE ZNAM ŠTA JOJ JE SA MOZGOM, GASTOZ ODUSTAJE OD NJE"! Poznata pevačica BRUTALNO OPLELA po Anđeli Đuričić!

U nedavnoj emisiji, pevačica Zorica Marković je iznela svoje mišljenje o odnosu Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza. Ona je istakla da je veoma dobra sa Gastoza godinama unazad, te da smatra da je on duhovit i zabavan, kao i da je u privatnom životu Elita bila pravi potez za njega. Međutim, kada je reč o Anđeli, Zorica je iznela svoje rezerve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz i Anđela

Sumnje u odnosu Anđele i Gastoza

Zorica je izrazila sumnju u to da je Anđela prava osoba za Gastoza, ističući da će on brzo uvideti da ta veza možda nije za njega. Naglasila je da Gastoza smatra inteligentnim i da ne igra igre. Takođe, izrazila je mišljenje da će Anđela teško proći sa pokušajem "pranja" i da će Gastoza teško završiti ispod pokrivača jer je, kako je rekla, "namazana".

- Kako gledaš na taj čitav odnos? - glasilo je pitanje novinara.

- Dobra sam sa Galetom godinama, nikome nikad ništa loše nije uradio. Duhovit je i zabavan i privatno, mislim da mu je Elita bila pravi potez. Sa Anđelom sam pak imala mnogo ružnih momenata - započela je Zorica, pa se osvrnula i na njegov odnos sa Anđelom:

Foto: Republika

Zorica Marković

- Ne, nije ona za njega nikako. Mislim da će on uvideti to brzo, vidi se da je počeo da odustaje. Vrlo je inteligentan, ne igra igru. Možda ona hoće da se pere i ima pravo na to, mada milsi da će teško to proći. Neće oni brzo završiti ispod pokrivača, namazana je ona.

- Gastoz ima strpljenja, ali mislim da ona igra igru. Najgore je pokazala, a te situacije ne može niko na svetu da opere, mnogo je ružno to sve bilo. Tvrdi pazar, ponovo će da ljubomoriše i da histeriše, to je njena ličnost - nastavila je Zorica.

- Posle svih vaših sukoba šta bi imala da kažeš o njoj? - glasilo je naredno pitanje.

- Osnovni razlog svađa je bilo što sam ja bila dobra sa Anom. Meni je žao tog deteta, lepa je i mlada, ali ne znam šta joj je sa mozgom - završila je Zorica.

BONUS VIDEO: