SOFIJA ISPONIŽAVALA TERZU UŽIVO U PROGRAMU, UKUĆANI MU SE U LICE SMEJALI! Milica doživljava transfer blama zbog bivšeg verenika!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.10.2024 | 10:45


Sofija Janićijević pokazala pravo lice, Terza joj je bio samo igra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SOFIJA ISPONIŽAVALA TERZU UŽIVO U PROGRAMU, UKUĆANI MU SE U LICE SMEJALI! Milica doživljava transfer blama zbog bivšeg verenika!

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza ponovo su okončali vezu. Razlog za njihov raskid je Terzin nedavni skandal s trudnom verenicom Milicom Veličković, zbog čega je Sofija odlučila da stavi njihovu vezu na pauzu.

Kako Terza nije želeo ni da čuje za pauzu, već je odmah raskinuo, mnogi su shvatili da je Sofija ovim dokazala da nije dovoljno zagrejana za Boru i da je samo tražila priliku da iz istog odnosa izađe. Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", Terza je naglasio da se Sofija ohladila, što su primetili i njihovi cimeri, ali je ona u sve umešala Enu Čolić:

- Nisam nikakva pretnja Sofiji. Volim da se družim s Munjom i Terzom, ali ukoko joj to smeta, u redu. Ne ugrožavam njihov odnos, ne znam zbog čega ona to misli - rekla je Ena.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ova moja reakcija je bila dan nakon Terzine izolacije. Želela sam s njim da se razgovaram, ali se on drao. Ja više s njim nisam u vezi i ne zanima me da uopšte komentarišem njega. Na puštenom klipu je rekao da me ostavlja, a posle je došao da me ljubi - kazala je Sofija.

- Dača mi je rekao da si plakala, došla sam da te utešim. Ti si ta koja govori da smo na pauzi. Govoriš mi da sam depresivan, a zapravo se ograđuješ od mene - istakao je Terza.

- Kao što sam i rekla, kad ja želim da smirim situaciju, on je taj koji dodatno mrači. Zbog njega po ceo dan nemam osmeh. Peva neke srceparajuće pesme, ne znam šta da mislim - istakla je Sofija.

- Je l' ti deluje da se Sofija ohladila - upitala je voditeljka.

- Vidim da je hladnija. Nema nameru da me poljubi, zagrli. Mislim i da je sve ovo njoj problem s Milicom i sa mnom. Sofija, pokušavaš da se opereš - kazao je Terza.

BONUS VIDEO: