PORODICA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU! Milici i Terzi se ne piše dobro, počelo je RASKRINKAVANJE!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.10.2024 | 11:45


Svi bruje o ovom potezu porodice Sofije Janićijević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PORODICA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU! Milici i Terzi se ne piše dobro, počelo je RASKRINKAVANJE!

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila objava na profilu Sofije Janićijević, koja je izazvala dosta pažnje i polemike među njenim pratiocima. U objavi se navodi da bliski ljudi koji imaju kontrolu nad njenim profilom kritikuju Borislava Terzića Terzu.

- Napokon shvatili da njegovo srce ima 61 sedište, kao turistički autobus.

Foto: instagram.com/printscreen

Sofija Janićijević

Nakon što je objava postala viralna javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili podršku Sofiji u ovoj situaciji, dok su drugi iskazali simpatije prema Terzi. Rasprave su se vodile o moralnim i etičkim pitanjima, kao i o ulozi društvenih mreža u privatnim sukobima.

Podsetimo, Sofija i Terza su juče zvanično raskinuli, nakon što je ona njemu predložila da odu na pauzu, što je njega dovelo do ludila. 

Inače, Milica je gostovala je nedavno na RED TV, gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić Terza prevario i uplovio u emotivnu vezu sa Sofijom Janićijević.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza i Milica Veličković

 

Trudna Milica bez dlake na jeziku komentarisala je goruća zbivanja iz "Elite", a na samom kraju gostovanja odlučila se na šok-potez - da javno uputi pozdrave Brankici Janićijević, Sofijinoj majci.

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milica.

BONUS VIDEO: