ENA ČOLIĆ IMALA AKCIJU I S ĐANIJEVIM SINOM! Učesnica "Elite" više ne može da ih popamti, Peja će propasti u zemlju od sramote!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.10.2024 | 12:15


Ena Čolić voli sinove poznatih!

Foto: ATA Images, Instagram
ENA ČOLIĆ IMALA AKCIJU I S ĐANIJEVIM SINOM! Učesnica "Elite" više ne može da ih popamti, Peja će propasti u zemlju od sramote!

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita" Ena Čolić definitivno je obeležila ovu sezonu svojim prisustvom. Od samog početka Ena je unela nemir u odnose među učesnicima, a njen privatni život postao je interesantan, kako takmičarima tako i publici.

Ena je svojom pojavom uzdrmala veze među takmičarima, postavši jedna od najkontroverznijih tema u "Eliti". Spekulacije o njenim ljubavnim vezama su uzburkale javnost, a nedavno je portal Pink.rs došao u posed fotografije koja baca novo svetlo na Enin privatni život.

Naime, Ena je uhvaćena u strasnom zanosu sa Markom Trajkovićem, sinom poznatog pevača Đanija. Fotografija je stara nekoliko godina, što se vidi po Eninoj boji kose, ali je i dalje izazvala veliku pažnju javnosti s obzirom na to da su bili u javnosti, ali ih to nije sprečilo da se ponašaju kao u spavaćoj sobi.

 

 

Tokom svog boravka u "Eliti", Ena se zaljubila u sina pevačice Zlate Petrović, Jovana Pejića Peju, ali njihova veza nije dugo potrajala zbog čestih svađa. Pored toga, Ena je bila u vezi i s bratom pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, Matejom Ignjatovićem, dodatno doprinoseći intrigama oko svog ljubavnog života.

Foto: Instagram ena.dollfp

Ena Čolić

 

- Pa znate kako, mi imamo jednog zajedničkog drugara, s kojim je ona jako dobra i ja isto. Upoznali smo se preko njega, krenuli da se družimo, posle toga je sve došlo nekako spontano - otkrio je Ignjatović.

- Stani, koje godine je to bilo? Koja godina je bila u pitanju? Koliko ste dugo bili zajedno? Kako bismo to okarakterisali? Da li je to bila veza, šema, nešto između - pitao ga je voditelj.

- Prošla godina, tamo negde, u aprilu, maju... Pa, bilo je nešto između. Nije bila ni veza, nije bila ni šema, nešto između je bilo. To je trajalo oko godinu, godinu i nešto dana. Nije bilo učestalo, bilo je povremeno - dodao je Mateja.

- Stani, Ena je 1993. godište, je l' tako? Da li to znači da ti voliš starije ili ona mlađe - upitao je voditelj.

- Tako je, koliko ja znam. Ne znači ništa, ja mogu da volim i jedno i drugo, ona isto, tako se samo zadesilo - priznao je mladi Ignjatović.

BONUS VIDEO: