ZVEZDANU SLAVNIĆU STIGLA DIREKTNA PORUKA IZ RIJALITIJA! Niko nije znao da je umešan i u OVO!


IZVOR: Republika/Š. P. - 25.10.2024 | 13:36


Zvezdanu se ovo neće dopasti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZVEZDANU SLAVNIĆU STIGLA DIREKTNA PORUKA IZ RIJALITIJA! Niko nije znao da je umešan i u OVO!

Kristijan Golubović, učesnik rijalitija, iskoristio je priliku dok je isprobavao ljuljašku na "Farmi" da prokomentariše nedavni sukob s Filipom Carem. Naime, Car je u rijalitiju "Zadruga" izjavio da je lično oblačio Golubovića, na šta je ovaj odlučno odgovorio. U sve je umešao i Zvezdana Slavnića, koji je sada u dobrim odnosima s Carem.

- Ne, neka se ližu... Ja, da je izašao Zvezdan, iako ga ne poznajem, upoznao sam ga tamo u rijalitiju... Ja bih Caru, toj lakukaraći, rekao: "Nemoj tako, vukao te za uši, koga ti da oblačiš? On dečko ima najbolju garderobu u gradu?" Ja poznat iz osamdesetih, par nas se oblačilo tada dobro, sve marke. Uvek najjače firme, imamo slike kroz periode - rekao je Kristijan.

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović i Filip Car

 

Inače, izabranica aktuelnog takmičara "Farme 8" Kristijana Golubovića, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Kristina Spalević, donela je odluku da napusti Beograd i skloni se s decom na svoje omiljeno mesto. Ovo je došlo kao reakcija na Kristijanovo učešće pred kamerama, te je Kristina odlučila da deca ne budu izložena gradskoj prašini i stresu.

Naime, na Instagram profilu Kristina je podelila veoma emotivnu objavu u kojoj je otkrila da njeno dete sada korača istim stazama kojima je nekada i sama hodala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Narodna TV

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

- Koliko sam nostalgična, ljudi moji. Kao da mi je poslednjih 10 godina prošlo u danu, nekako mi je neverovatno da moje dete korača stazama na kojima sam ja prohodala... Kao da je juče bilo - napisala je Kristina, a njena objava je izazvala emotivne reakcije kod njenih pratilaca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: