LETELO PERJE U "ELITI", IMANJEM ODZVANJALI URLICI! Takmičari potpuno podivljali, čeka se KONAČNA ODLUKA!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.10.2024 | 14:45


Nezapamćeni karambol tokom današnjih nominacije.

Foto: Shutterstock
LETELO PERJE U "ELITI", IMANJEM ODZVANJALI URLICI! Takmičari potpuno podivljali, čeka se KONAČNA ODLUKA!

Nedavno se u rijaliti šou programu "Elita" desio žestok sukob između Mime Šarac i njenih cimera Bože Franića i Branke Knežević. Mima je izjavila da će nominovati Branku jer joj se uopšte ne sviđa i postoji sukob između njih dve, ali nije precizirala razlog za ovo. Takođe, planira da nominuje i Milicu Dugalić zbog uvreda koje joj je uputila.

Keti je takođe izrazila nameru da nominuje Milicu zbog uvreda koje je navodno uputila Keti. Odlučna je da gazi Milicu do kraja da bi je naterala da napusti kuću. Ovo je izazvalo dodatnu napetost među učesnicima.

- Poslaću Branku jer mi se uopšte ne sviđa i ima neki sukob sa mnom, ne znam zašto - rekla je Mrvica.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Hoću da vidim leđa Milici Dugalić jer me je uvredila i gaziću je do kraja da ode kući jer je iznela neke stvari o meni koje nisu za javnost -rekla je Keti.

- Ja ću da nominujem Raška jer je promenio mišljenje o ženama generalno, on me stalno nešto ućutkuje i postao je mnogo ponosan. Mislim nije više kao ranije - rekla je Barbi.

- Meni je žao što ne mogu da nominujem ljude odavde jer je Boža nasrnuo na mene, pored toga bih isto i Branku nominovala koja me je žestoko izvređala i nadam se da će je ljudi žestoko osuditi jer je žena nebitna a vređa najniže - rekla je Mima.

- Mrš, je*em ti mater, ku*vo raspala, videćeš da li ćeš danas spavati sp*rmušo jedna raspala -dodao je Boža.

- Nominovaću nekog ko me je najviše izvređao i stalno mi dobacuje, a to je Gastoz, mi nemamo neki sukob ali sam počela da mu iznosim mišljenje sa Anđelom i onda je on krenuo da me vređa - dodala je Mima.

BONUS VIDEO: