OVO SE NIJE DOGODILO U ISTORIJI RJALITIJA! Takmičari prevršili svaku meru, EVO ŠTA je zahtevalo HITNU INTERVENCIJU Velikog Šefa!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 25.10.2024 | 17:15


Publika s nestrpljenjem iščekuje dalji tok događaja i rasplet sukoba među učesnicima!

Foto: RTV PINK printscreen
OVO SE NIJE DOGODILO U ISTORIJI RJALITIJA! Takmičari prevršili svaku meru, EVO ŠTA je zahtevalo HITNU INTERVENCIJU Velikog Šefa!

U rijaliti šou programu "Elita", došlo je do novih kontroverzi i nepoštovanja pravila prilikom nominacija novih odabranih, što je rezultiralo ponovljenim nominacijama učesnika zbog kršenja istih. Ovog puta učesnici su nominovani iz ličnih razloga, što je izazvalo žestoku raspravu među njima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacije Odabranih

Nominacije i sukobi među učesnicima

Mimas je javno iznela svoje nezadovoljstvo i odlučila da nominuje Milenu Kačavendu, izražavajući negativne emocije prema njoj. S druge strane, Lepi Mića je odbio da nominuje svog "brata" Munju, ali je istakao da će nominovati Aneli. Branka je takođe izazvala kontroverzu izjavom da će nominovati i Aleksandru i Luku, što je izazvalo oštru reakciju kod Mimas.

- Ja ću da se izvinim Velikom Šefu zbog pisma, ali ja moram da kažem da ću nominovati Milenu Kačavendu iako verovatno nikad neće izaći. Ona je bila ljubomorna dok sam ja bila sa Urošem, jednostavno ne mogu da podnesem nju, njenu pojavu i njen glas. Sve najgore mislim o njoj - rekla je Mimas.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacije Odabranih

- Ja Munju neću nominovati, on je moj brat. Koga god navedem imalo bi smisla, ali mene boli uvo. Naravno da su nominacije poništene, jedina ko ima uvek isto dupe je Branka. Šta mislite koga ću nominovaati? Ajde da ne dužim, ja ću sada da zamolm produkciju da pošalju treće pismo jer ste ponovo lobirali. Nominovaću Aneli - rekao je Lepi Mića.

- Ja ću da nominujem Aleksandru ili Luku, ja ću oboje - rekla je Branka.

- Branka, koliko si glupa, ja ne mogu da verujem - rekla je Mimas.

- Šta se ti mešaš? Neka stigne i treće pismo - rekla je Ana Spasojević i sada se sa nestrpljenjem očekuje reakcija Velikog šefa. Da li će stići i treće pismo, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: