MILICA I TERZA SU BILI U FEJK VEZI: Isplivali novi detalji - ovo baca novo svetlo na LJUBAVNI TROUGAO - Sofija ne zna šta da radi!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.10.2024 | 19:15


Bivši rijaliti učesnik zaintrigirao javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILICA I TERZA SU BILI U FEJK VEZI: Isplivali novi detalji - ovo baca novo svetlo na LJUBAVNI TROUGAO - Sofija ne zna šta da radi!

Otkako je prevario trudnu verenicu Milicu VeličkovićBorislav Terzić Terza postao je najaktuelniji učesnik "Elite 8" s obzirom na to da se i u Beloj kući i napolju najviše komentariše njegova nova veza sa Sofijom Janićijević.

Bivši rijaliti učesnik Nenad Neca Lazić, prilikom jednog TV gostovanja, iskoristio je priliku da i on da svoj sud o ovom ljubavnom trouglu, te izneo potpuno nove detalje.

Foto: printskrin Red Tv

Nenad Neca Lazić izneo svoje stavove o Milici, Terzi i Sofiji

Naime, on smatra da su Milica i Terza i bez Sofije već bili na rubu propasti i da su svoj odnos veštački održavali zbog deteta koje treba uskoro da im se rodi.

Meni Bora Terzić nije bio zanimljiv, ali otkako je napravio ovo sr*nje i krenuo lošim putem... Vidi se da Sofija nije glupa, ona ne zna šta treba da radi. Vidi se da ona nema emocije prema njemu. Smešno mi je da se on kaje zbog toga što je uradio Milici. Ja da sam na njenom mestu stvarno bih ga upisao kao NN lice. Da li je to dete zaslužilo kasnije da shvati koliko je bilo odbačeno? Videlo se da Terza ne voli Milicu i da je sa njegove strane sve to bilo fejk. Ona je njemu dala šansu zbog deteta - ispričao je bivši zadrugar na Red Tv.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veza Sofije i Terze na staklenim nogama

Inače, Terzina i Sofijina veza je u poslednje vreme na staklenim nogama, pa svakodnevno izmaju trzavice. Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su ponovo okončali svoju vezu.

Razlog za njihov raskid je Terzin nedavni skandal sa trudnom verenicom Milicom Veličković, zbog čega je Sofija odlučila da stavi njihovu vezu "na pauzu".

BONUS VIDEO: