TERZI SLEDI PAKAO SA SOFIJOM: Isplivale informacije iz spoljnog sveta - ovo za tri dana može da ga ZGAZI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.10.2024 | 20:20


Poznata pevačica tvrdi da je Janićijevićeva ušla spremna i namazana, a da je Bora naivan i neiživljlen dečko.

Foto: Printskrin/RTV PINK
TERZI SLEDI PAKAO SA SOFIJOM: Isplivale informacije iz spoljnog sveta - ovo za tri dana može da ga ZGAZI!

Poznata pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković u novoj emisiji ''Pitam za druga'' putem video poziva komentarisala je ljubavni trougao Milice Veličković, Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Zorica Marković predviđa Terzi pakao jer je prevario trudnu Milicu

Ona je maksimalno osudila Terzu i Sofiju i priznala da joj se nimalo ne sviđa situacija u kojoj se zadesila trudna Milica.

- To nije dobro za Milicu, utiče na bebu i to smo svi govorili. On je jedan neiživljeni dečko, pokušao je na sve načine da se ističe. Ovog puta je baš pogrešio, jer sigurno ima drugih kvaliteta. Sofija je namazana, napraviće mu pakao od života. Terza je već počeo da se kaje, a tek ćemo gledati - rekla je Zorica, pa se osvrnula na Sofijinog dečka iz stvarnog sveta:

- Nije to niko iz rijalitija, imala je ona momaka i te kako. Jako mi je žao Milice, biće ona dobro. Terzi neće biti dobro tek, biće pakao. Ona je spremna ušla, nije naivna. Nju Terza ne zanima, jako je hladna.

Foto: Ata Images/Printskrin

Milica Veličković može da zgazi Terzu i Sofiju za tri dana

Markovićka je na kraju rekla da ne bi bilo pametno da se trudna Milica pojavi u Beloj kući, iako bi ona volela da je vidi tamo.

- Da, samo bih volela da vodi računa da se ne potrese mnogo. Ako smatra da može da podnese to, msilim da bi bili dobro da uđe na 2-3 dana, makar da ih zgazi - zaključila je pevačica za Red TV.

Podsetimo i Nenad Neca Lazić je izneo svoj sud o Milici i Terzi tvrdeći da je s njegove strane sve bilo fejk i da su ostali zajedno samo zbog bebe. 

BONUS VIDEO: