PRASE MI SE SMEJALO U FACU, DOK SAM GA PEKAO UZ RAKIJICU: Gastoz ispričao svoje najluđe iskustvo, pa otkrio kako je ovoj pevačici SPASAO ŽIVOT (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.10.2024 | 20:50


Nije samo šoumen, već i heroj!

Foto: Printskrin TV Pink
PRASE MI SE SMEJALO U FACU, DOK SAM GA PEKAO UZ RAKIJICU: Gastoz ispričao svoje najluđe iskustvo, pa otkrio kako je ovoj pevačici SPASAO ŽIVOT (FOTO)

Jedan od najzabavnijih učesnika "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz ponovo je uspeo da razveseli ukućane svojim šalama i avanturama.

Ovog puta, svoje kolege iz rijalitija nasmejao je anegdotom o pečenju praseta.

- Ali brate, prvi put sam pekao prase u životu u rijalitiju. Zgotivili ljudi kako to radim, dali mi drugo prase za neku svadbu. I ja rakijicu, pečem prase, peškir preko ramena, ono prase me gleda smeje mi se u facu - izjavio je Gastoz, otkrivajući neobičnu situaciju koja mu se dogodila.

Foto: Printskrin TV Pink

Nenad Marinković Gastoz ispričao najzanimljivije doživljaje iz rijalitij

Kačavenda je, zatim, otkrila da su učesnici rijalitija za Badnji dan dobili neobičan poklon - čak sto kilograma ribe, krompira i prebranca, dok su za Prvi maj i oni dobili prase.

- Bila brate džigerica u prasetu. I ja je izvadio, imali smo mladi luk, ja to izdinstao. Nikad u životu nije ispalo kao tad. Probao sam oko, jezik, sve - dodao je Gastoz, opisujući jedan od neobičnih obroka koji su pripremali.

Pored zabavnih trenutaka, Gastoz je podelio i jedan herojski trenutak koji se dogodio u rijalitiju kada je kraljici narodne muzike Lepoj Lukić spasao život.

- Šetala je u kocku, i pošto su dole bile drvene daske, jedna daska bila izdignuta malo. Sedim na stepenicama i vidiš Lepa se sapliće. U tom trenutku skačem, da je nisam gurnuo direktno bi na glavi završila - ispričao je Gastoz, pokazujući da je spreman da reaguje brzo i spasi nekoga u nevolji.

Foto: printskrin

Pevačica Lepa Lukić se takođe oprobala kao rijaliti učesnica

Gastoz je još jednom pokazao svoju šarmantnu i neobičnu ličnost, ostavljajući ukućane i gledaoce rijalitija nasmejane i zadivljene svojim avanturama.

BONUS VIDEO: